Tots els serveis

Accés a un banc de continguts que compta amb aportacions dels propis membres, de l’equip de l’AMIC i de professionals externs. El portal ofereix als mitjans un gran ventall de notícies d’actualitat, reportatges, entrevistes escrites i filmades d’actualitat  (vinculades amb el món de la cultura, l’esport, la política, l’economia...), cròniques i opinions de diferents temes actualitzats diàriament.
L’AMIC compta amb periodistes, mitjans i professionals externs que cedeixen els seus materials i, d’aquesta manera, tots els associats donats d’alta tenen accés a aquests continguts. 

Accedeix al Banc de Continguts

L’AMIC desenvolupa una tasca activa de recerca i apropament a anunciants, centrals de compres, empreses i institucions per tal de donar-los a conèixer i ajudar-los en la planificació de campanyes adreçades a mitjans digitals i publicacions impreses de proximitat, territorials i generalistes.

Consulta aquí algunes de les empreses que han comptat amb nosaltres

Els periodistes dels mitjans que ho desitgin gaudiran d'un carnet de premsa acreditat per l'AMIC i renovable. Amb aquest es podrà accedir a espais reservats únicament per als professionals de la comunicació, així com aprofitar-se d'avantatges.

Grans descomptes al servei de notícies i fotografies, tant per a paper com per digital, de l’ACN (Agència Catalana de Notícies) i Europa Press.

ACN

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) va néixer l’any 1999 amb caràcter multimèdia i a internet, en una iniciativa pionera a Europa. Interpreta l’actualitat en clau catalana i serveix les informacions en format de text, àudio, foto i vídeo. Tot i que concentra la mirada a Catalunya, també cobreix temes destacats de l’actualitat global, així com els que afecten el país a través de les delegacions de què disposa al País Valencià, Madrid, Brussel·les i Londres.
Responent al seu caràcter públic, l’Agència facilita la transversalitat informativa entre tots els territoris catalans i garanteix que no es produeixin buits informatius territorials ni temàtics.
Es dirigeix als mitjans de comunicació, tant generalistes com de proximitat, però també a institucions, entitats i empreses que vulguin estar al dia de la informació catalana o contribuir a difondre-la.

Europa Press

Europa Press és una agència de notícies privada espanyola fundada el 1957 amb delegacions territorials. És l’única agència estatal que utilitza el català, asturià i aranès.

Els associats poden gaudir del banc d’imatges Getty Images, a un preu reduït, per completar articles, notícies i anuncis. Aquest ofereix 30M de fotos de recurs en diversos formats i vectors que es van renovant i ampliant mensualment.

Descompte al voltant del 30% del control de tirada PGD i de difusió OJD
PGD (Publicaciones Gratuitas Ejemplares Distribuibles) és l'encarregada de l’execució i emissió de les acreditacions de control de publicacions de distribució gratuïta.
OJD (Oficina de Justificación de la Difusión) és l'encarregada de l'execució i emissió de les acreditacions de control de la difusió de les publicacions de pagament.

Els serveis que ofereix són:
- Control i emissió d’acreditacions de control.
- Consulta de dades a través d'Internet.
- Servei en línia de descàrrega de base de dades.
- Control mensual de publicacions.

Descomptes en exclusiva a Catalunya, Illes Balears i País Valencià del control i certificació d'audiències OJDinteractiva dels mitjans digitals, que ronden el 60%.

OJDinteractiva
És la divisió d’INFORMACIÓN Y CONTROL DE PUBLICACIONES, SA, que s'encarrega de prestar servei de certificació de l'audiència / difusió dels mitjans a Internet.

Pretén oferir dades d'audiència objectives, fiables i comparables:
- L'objectivitat s'obté en ser la informació auditada per una empresa especialitzada i de provada neutralitat i que reuneix les característiques que es recullen en la Llei general de publicitat vigent.
- La fiabilitat a través del rigor de les normes i procediments de control dissenyats per garantir la raonabilitat de les xifres d'audiència a internet.
- L'adopció de les definicions i formats per tot el sector permet que la informació auditada sobre audiència sigui comparable.

Cada cop hi ha més denúncies a les empreses editores, que en molts casos assoleixen xifres molt elevades i la millor manera per no haver-hi de fer front i evitar aquests ensurts és estar ben coberts. L’AMIC ofereix una assegurança dissenyada i concebuda per a empreses i professionals de mitjans de comunicació. Tenim un acord  molt beneficiós amb unes primes molt per sota del preu de mercat, rondant el 60% de descompte.

L'AMIC ofereix, als seus associats, l'opció de contractar els serveis de l’empresa Normatiza Consulting per gestionar tots els temes relacionats amb el Reglament General de Protecció de Dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (RGPD i LSSI-CE, respectivament).

L'AMIC, a través de l'empresa Echobox, dona l'opció de contractar un servei per ajudar a automatitzar i optimitzar la publicació de contingut a les xarxes socials i augmentar el tràfic cap a la web del diari, a través de la intel·ligència artificial.

Els associats compten amb assessorament legal. La primera consulta sobre qualsevol tema relacionat amb els mitjans associats al nostre bufet d’advocats és gratuïta.

L’AMIC promou cursos per als professionals dels mitjans de comunicació, per tal que continuïn aprenent de la professió i coneixent altres formes, recursos i tecnologies que s’actualitzen dia a dia i es poden incorporar als mitjans en diversos formats.
Periòdicament es realitzen cursos enfocats a periodistes, dissenyadors, informàtics, comercials, en què els temes tractats són al voltant dels mitjans impresos i digitals.
Aquesta formació es fa principalment amb la col·laboració d’altres entitats, siguin del món periodístic, empresarial, o bé, amb centres educatius i universitats; altres són cursos propis de l’AMIC.

L’AMIC gaudeix d’un comitè d’experts, el qual atorga als diferents mitjans la possibilitat de demanar assessorament comercial. A més a més, els experts treballen en el desenvolupament de noves formes de crear continguts informatius i de marca, així com en la innovació en totes les seves vessants, en la comercialització de publicitat conjunta, patrocinis i altres models d’ingressos per tal que cada mitjà pugui comunicar-se adequadament amb el lector objectiu.

Promoció de tots els associats a l’administració, centrals de compres, agències de publicitat, fires, congressos, entre d’altres.

Descomptes especials i exclusius en serveis i productes d’ús empresarial que ajuden a millorar la competitivitat de les pimes i autònoms.

Acord de col·laboració amb Banc Sabadell on els associats de l'AMIC podran gaudir d'avantatges específics en finançament, pòlissa de crèdit, entre d'altres, segons les seves necessitats específiques. Podeu consultar tots els avantatges fent clic al baner.

Butlletí setmanal en línia, que promociona el nostre col·lectiu als professionals de la comunicació.
 L’objectiu d’aquesta publicació és apropar les informacions, notícies i novetats més rellevants dels mitjans impresos i digitals, relacionades tant amb temes locals com amb internacionals i dels sectors de la comunicació, el màrqueting i la publicitat.

Cada setmana els associats i professionals reben el butlletí amb les següents seccions: Actualitat, Comunicació Digital, Publicitat i Màrqueting, Noves Eines, Comunicació Estratègica i En Profunditat (La Crònica, Tribuna, Entrevista, Anàlisi, Dossier i Opinió).

            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions