amic 25 anys
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) compleix 25 anys i es converteix en l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb 500 capçaleres associades entre mitjans digitals i en paper. Una fita històrica per a una associació que va néixer el 1997 i que ha anat evolucionant i sabent-se adaptar als nous reptes de futur, però sense canviar la seva vocació de servei cap als associats.

Amb motiu del 25è aniversari de l’AMIC, l’Associació ha decidit llançar la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”.

L’eslògan defineix la missió i la voluntat de l’AMIC: ser fidels als mitjans de proximitat professionals i de qualitat, propers a la gent i compromesos amb el bon periodisme.

La imatge de la campanya dissenyada per l’agència de publicitat Pixel i que compta amb les veus dels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel, se centra en la fidelitat, la proximitat i el compromís amb el bon periodisme que és el que representen els mitjans de proximitat locals i comarcals per a la seva comunitat de lectors. Per representar-ho Pixel ha creat un cor de paper de diari, però que alhora uneix símbols del digital com comentaris, xarxes socials, newsletters... per tal de donar representativitat a tots dos suports, el paper i el digital. La campanya es pot veure i escoltar a TV3, Catalunya Ràdio i RAC 1, així com a les 500 capçaleres impreses i digitals que conformen l’AMIC.

L’AMIC ha creat la revista 25 anys d’alta fidelitat. Estem preparats pel futur, on s’ofereix una mirada de com es troba el sector avui dia, així com reptes de futur i tendències, i les experiències dels editors i editores que conformen els mitjans de l’entitat.

El Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès va acollir el passat 8 de juliol de 2022, la 25a Assemblea General Ordinària de l’AMIC, per fer balanç del darrer any, explicar els nous objectius i debatre els reptes de futur. Dos-cents assistents entre associats, autoritats i personalitats de renom del món de la comunicació van assistir a la trobada anual de l’entitat que va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Cugat.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, va destacar que “l’AMIC és un referent en tot l’espai comunicatiu català. Som una entitat que facilita la vida als mitjans associats en aquests moments tan complicats, donem resposta a les seves necessitats i fem valdre la premsa de proximitat davant de la societat”.

Amb la col·laboració de:
Amb el suport de:
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies