Notícies

La revista LA CLAU celebra 40 anys de trajectòria
Divendres, 22 de març 2024

La revista LA CLAU celebra aquest 23 de març el seu 40è aniversari. El mitjà va néixer amb l’objectiu de proporcionar a la comarca del Maresme informació local. Durant aquests 40 anys LA CLAU ha fomentat la normalització de la llengua catalana i ha sigut essencial per difondre la cultura de la zona.


L’any 2004 van crear la pàgina web www.laclau.cat i més endavant es van fer un lloc a les xarxes socials. Paral·lelament, han creat La Clau Disseny i Comunicació que ofereix serveis en aquests dos àmbits.


La publicació s’ha convertit en una gran iniciativa col·lectiva i és un altaveu per totes les persones, institucions i entitats que conformen el territori. Per aquest motiu, la revista aprofita l’ocasió per donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest projecte amb 40 anys d’història, “la revista de tota la vida, dels veïns i les veïnes del nostre meravellós territori”.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies