Notícies

S’obre el termini de presentació de candidatures al III Premi Miravisions de Fotoperiodisme
Dijous, 25 de maig 2023

Des del 24 de maig i fins al 22 de juny a les 23.59h, està obert el termini de presentació de propostes al III Premi Miravisions de Fotoperiodisme creat per LA MIRA.  El premi consta de dues categories. Una primera per a professionals del sector dotada amb 2.500€ el primer premi, 1.200€ el segon i 800€ el tercer. I una segona que aposta pel futur de la professió dirigida a joves estudiants d’escoles de fotografia i facultats de comunicació. En aquesta categoria també s’entregarà un primer, un segon i un tercer premi. El primer està dotat amb un val de 1.000€ i 1.500€ (total 2.500€), el segon amb 600€ de val i 600€ (total 1.200€) i el tercer un val de 400€ i 400€ (total 800€).

En aquesta segona edició es reconeixeran les millors fotografies o treballs fotogràfics del 2022 publicats en mitjans de comunicació o agències de notícies. Les obres les han de presentar els mateixos autors, amb un màxim de tres treballs per persona. Tot i així cada treball pot comptar amb més d’una fotografia. Els treballs s’han d’haver publicat, realitzat i difós entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022. Les bases completes es poden consultar al web miravisions.cat/premi, des del qual també es poden presentar els treballs fotogràfics a través d’un formulari.

Els criteris de professionalitat i qualitat que promou LA MIRA i que han estat reconeguts, entre d'altres, amb el Premi Nacional de Comunicació 2020, determinaran la tria, per part del jurat, dels treballs guanyadors. El jurat estarà format per professionals del camp de la fotografia, el periodisme, i la comunicació.

Lliurament de premis i exposicions dels treballs guardonats al Miravisions 2022

El veredicte del jurat es farà públic en l’acte de lliurament dels premis. Aquest tindrà lloc durant la 4a jornada Miravisions, que se celebrarà a Juneda (Les Garrigues) els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre de 2023, on també es podran veure exposats tots els treballs guardonats i finalistes.

 




                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies