Notícies

Antoni Cañete, el president de PIMEC, nomenat vicepresident de les pimes europees
Divendres, 2 de desembre 2022

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha sigut nomenat vicepresident i membre de la Junta Directiva de les pimes europees a la assemblea anual de la SME United celebrada a Brussel·les. L’AMIC des de fa anys és membre de PIMEC, la patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i forma part de la seva Junta Directiva.

Cañete ha posat de manifest la seva satisfacció per poder representar les pimes de Catalunya i Balears a nivell europeu i ha explicat que vol continuar i ampliar la bona feina feta pel seu predecessor, l’actual president de la Fundació PIMEC, Josep González.

També ha parlat d’una de les grans prioritats de PIMEC: la Formació Professional (FP). “Des de PIMEC volem contribuir a promoure la Formació Professional. En aquest sentit, cada any celebrem un dels congressos de Formació Professional més importants d’Espanya. També vam formar part del projecte de formació professional europeu SME-VET-NET juntament amb altres membres d’SME United”, ha afirmat.

SME United
SME United és un dels agents econòmics i socials reconeguts a escala europea, que treballa per defensar els interessos de les pimes i persones autònomes europees davant les institucions comunitàries. Actualment, la confederació europea de pimes compta amb 70 organitzacions de pimes com a membres, procedents de 30 estats europeus i representants de 22 milions d’empreses amb uns 82 milions de persones treballadores.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies