Notícies

País invisible, nou podcast sobre la cultura occitana a Catalunya
Dilluns, 7 de novembre 2022

L'Associacion entara Difusion d'Occitània en Catalonha (ADOC), que realitza el mitjà de comunicació associat a l'AMIC, Jornalet, ha estrenat un nou podcast audiovisual titulat "País invisible", que vol acostar la realitat nacional i cultural occitana al públic català.

El primer episodi ha estat dedicat a Vielha i a la Querimònia, el secret de l'autogovern d'Aran. D'ara endavant, "País Inivisible" presentarà en 18 episodis de 20 minuts de durada la història i les històries dels occitans, de la seva llengua, cultura i tradicions, amb àudios en totes les variants occitanes i locucions i aclariments en català.

Les emissions estan dirigides a tots aquells ciutadans de Catalunya amb inquietuds per la llengua, per la cultura, per la història, per les minories nacionals, per la Vall d'Aran i per l'occità.

“País invisible” es publica al web paisinvisible.cat, a Ivoox, Spotify, YouTube... A més, es promocionarà ens els mitjans propis de l’ADÒC i associats i, evidentment, a les xarxes socials com Twitter, Facebook, TikTok Instagram.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions