Notícies

Arriba la 14a edició de la Catosfera
Dimarts, 13 de setembre 2022

La Catosfera, el cicle de debats en profunditat i xerrades sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet i la comunicació a Catalunya, celebrarà la seva catorzena edició els propers 20, 21 i 22 d’octubre de 2022 a diferents ubicacions de Girona.
L’objectiu de la Catosfera d’enguany, organitzada per l’Associació Catosfera i l’Ajuntament de Girona, és portar propostes innovadores de l’ecosistema digital català a la realitat física, és a dir, permetre als assistents tocar i veure el que passa a la xarxa, de manera que Girona es converteixi durant 3 dies en la capital digital de Catalunya. Les inscripcions són gratuïtes i ja estan disponibles al web.

En una aposta clara pel públic juvenil, una de les grans novetats d’aquest any és el ‘Futur Fest’, un esdeveniment que se celebrarà a la Sala Mirona dissabte 22 d’octubre al vespre i que presenta un programa on els projectes del món digital es transformen en espectacles en viu. Entre aquests, el Gran final de gira de Tindercat, projecte de tres joves emprenedors que ha aconseguit més de dos milions d’interaccions a Twitter; La Rostida, un nou format d'humor amb Marc Sarrats i Manel Vidal, dissenyat per La Fera i Lo Memefest i el directe dels podcasts Berícid Sulfúric, guanyador del Premi Sonor a millor podcast de ficció, i Tardeo de Ràdio Primavera Sound amb la col·laboració de Salsa Romesco de Bunyol TV.

I més enllà de les activitats programades a la seu habitual, l’Auditori Josep Irla, el Parc Científic i Tecnològic de la UdG acollirà la Jornada Dona TIC, una aposta per visibilitzar l'emprenedoria i el lideratge de les dones en les empreses tecnològiques.

En la presentació de l’edició d’enguany, el director de la Catosfera, Joan Camp, ha manifestat: “Enguany canviem el format habitual de la Catosfera. Apostem per traslladar coneixement a través de l’experiència. Per exemple, farem podcasts en directe. La gent estarà dins el podcast, podrà participar-hi. No farem, jugarem”.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Marta Madrenas, ha sentenciat: “És molt important posar eines digitals en català a disposició de la ciutadania, especialment els joves, que són uns grans consumidors d’Internet. Per nosaltres la Catosfera és molt més que treballar per conèixer el món digital en català. Per nosaltres és un espai de transmissió de valors i estem molt contents que es torni a fer aquesta nova edició a Girona”.
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions