Notícies

Espai Línia, el primer centre de comunicació de proximitat
Dilluns, 18 de juliol 2022

El grup Línia va inaugurar el passat divendres l’Espai Línia, un  punt de trobada per a qualsevol actor que participi en el procés de producció o d’emissió d’informació de proximitat. L’objectiu de l’espai és ser una baula més de tots els esforços que ja es fan des d’altres entitats per fomentar el coneixement crític de la informació de proximitat. En aquest sentit, no vol ser només un espai físic: tot el que passi a Espai Línia tindrà una vida paral·lela a l’entorn digital.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, va assistir a l’acte d’inauguració i va destacar que “els mitjans de comunicació, i sobretot els més propers a la gent com els Línia, tenim una funció social no només d’informar, sinó de ser part activa de cada comunitat, d’ajudar a la seva vertebració esdevenint eines de cohesió, d’arrelament i de creació de sentiment de pertinença.”

També hi van assistir a l’acte el secretari de Difusió de la Generalitat, Jofre Llombart i el president del grup municipal del PSC a Barcelona, Jaume Collboni. Així com l’editor del Grup Comunicació 21 i impulsor d’Espai Línia, David Centol.

Espai Línia també és la Casa dels Barris
L’Espai Línia també és la Casa dels Barris, una àgora local on es fomentarà el debat metropolità, es donarà visibilitat i suport a entitats de tota mena i es reivindicaran valors estretament lligats amb la proximitat, com la defensa del petit comerç, els mercats municipals, el consum sostenible i el turisme km0, entre altres.

L’espai Línia vol estar al servei de totes les associacions, grups d’interès, entitats i, en general, qualsevol grup de professionals i mitjans que, independentment de la seva mida i dels seus recursos econòmics, sentin la necessitat de vehicular un missatge. Tots els serveis són gratuïts.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions