NotÝcies

L'AMIC ha assistit a la trobada professional: "Xarxa d'aliments de qualitat", impulsada per l'Euroregiˇ Pirineus MediterrÓnia a la fira AlimentÓria
Dimecres, 6 de abril 2022
El secretari general de l'AMIC, Josep Ritort, amb el secretari general de lĺEPM, Xavier Bernard-Sans

El secretari general de l'AMIC, Josep Ritort, ha assistit a la trobada professional de la "Xarxa d'aliments de qualitat" impulsada per l'Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM) a la fira Alimentària celebrada a Barcelona. En el marc de la col·laboració amb l’EPM, els mitjans associats de l’AMIC difondran les activitats realitzades a la fira Alimentària.

Entre les activitats celebrades a la fira destaca el primer concurs de cuina a la "Millor recepta euroregional elaborada amb productes DOP i IGP de les Illes Balears, Catalunya i Occitània", organitzat per l'Euroregió Pirineus Mediterrània, on hi va assistir Xavier Bernard-Sans, secretari general de l’EPM.

La fira ha servit per a enfortir les relacions transfrontereres entre experts, productors i promotors dels productes amb segells DOP i IGP. És a dir, aliments amb reconeixement d'origen i de qualitat, de Catalunya, les Illes Balears i la regió Occitània.

Xarxa d'aliments de qualitat
La 'Xarxa d'aliments de qualitat' té com a objectiu la transferència de coneixement i tecnologia, per a l'enfortiment de l'ecosistema innovador del sector agroalimentari a escala euroregional, en qüestions com: el foment dels circuits curts de comercialització agroalimentària, la qualitat dels productes alimentaris, l'aposta per la formació dels joves en els oficis de la restauració o afavorir la sobirania alimentària. Aquesta iniciativa va ser un dels projectes finançats amb el fons Covid-19 acordat per l'Euroregió Pirineus-Mediterrània.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovaciˇ   NotÝcies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions