Notícies

Comença la col·laboració entre l'AMIC i l'Euroregió Pirineus Mediterrània
Dilluns, 7 de febrer 2022

Amb la publicació de la notícia de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM) “Els joves de Catalunya, Balears i la regió Occitània, protagonistes de l’activitat d’enguany de l’Euroregió” a mitjans de proximitat dels tres territoris, comença la col·laboració de l’AMIC amb l’Euroregió per el 2022.

L’AMIC ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Euroregió (EPM) en matèria de comunicació, que inclou la creació de continguts i difusió d’informació relacionada amb l’entitat i l’Euroregió. Un dels objectius és incrementar la presència mediàtica de les activitats i accions de l’Euroregió als mitjans d’informació d’arreu del seu àmbit territorial transfronterer. D’aquesta manera es vol contribuir a normalitzar en els mitjans aquest tipus de notícies. Des de l’AMIC es posarà a disposició d’aquest projecte comunicatiu una xarxa de mitjans que treballaran i difondran continguts d’aquestes temàtiques.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació formada per més de 470 mitjans, compta amb presència d’associats als tres territoris de l’Euroregió, la qual cosa la fa coneixedora de la realitat d’aquest i reuneix les condicions òptimes per canalitzar la informació.
 
Un exemple, va ser la cobertura de l’acció “Let’s Clean Up Europe” que es va celebrar el passat 18 de setembre a les Terres de l’Ebre (Catalunya), Pollença (Illes Balears) i a la regió d’Occitània, i que va comptar amb la obertura de l’AMIC, a través dels seus mitjans territorials. Després es va elaborar un relat conjunt que va ser publicat als mitjans del territori Euroregional.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions