Notícies

La Mira organitza uns premis per guardonar els millors podcasts en català
Dimecres, 12 de gener 2022

El mitjà de comunicació, La Mira, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, impulsa la primera edició dels Premis Sonor del podcast en català, amb l’objectiu de donar a conèixer  i visibilitzar projectes de qualitat, innovadors i originals en la nostra llengua.

En aquesta primera edició, es reconeixeran els millors podcasts en català difosos durant l’any 2021. El període de presentació de propostes s’estendrà des de les 10 h del 24 de gener a les 23.59 h del 31 de març de 2022, i les bases es podran consultar des d’aquest mateix web, on també es podran presentar les propostes a través d’un formulari.

L’editor de LA MIRA, Joan Camp, destaca que amb aquest guardó “es vol fer valdre els podcasts que es fan en llengua catalana i premiar aquells treballs que amb talent i creativitat fan de casa nostra un referent comunicatiu”. I afegeix: “És molt important donar l’espai i la visibilitat que mereixen els projectes sonors de qualitat que tenim per fer-los encara més competitius”.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies