Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis.

 

 

La festa del "Posa't la Gorra!" 2019 a PortAventura culmina amb més de 7.400 assistents
La 17a edició de la festa solidària d'AFANOC ha aconseguit un alt èxit de participació

Aquest dissabte s'ha celebrat la 17a edició de la festa del "Posa't la Gorra!"a les terres tarragonines, organitzada per l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d'exclusió social, amb especial atenció a infants i joves.

Més de 7.400 persones s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

A més de les atraccions del parc, han pogut gaudir d'actuacions a càrrec d'Arnau Griso, Verguenza Ajena i Souldance, animació del Circ de les Musaranyes, batucada amb Reus Samba i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on l'actriu, Agnès Busquets, ha presentat l'acte. Com sempre el moment més important i emotiu de la festa ha estat la lectura del manifest a càrrec de tres adolescents que formen part de l'associació, acompanyats pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en set anys en funcionament ja ha donat servei a més de 1000 famílies.

L'entitat vol expressar la seva satisfacció pels resultats positius de la campanya amb més de 8.000 gorres distribuïdes i per tant vol transmetre el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

Notícies relacionades
Aspasim fa una crida per construir el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya
El gegant estarà fet amb materials ultralleugers i adaptat a les persones amb diversitat funcional
Les entitats de la discapacitat proposen un nou model per gestionar els centres especials de treball
Dincat presenta amb l'escola de negocis IESE un full de ruta per a l'ocupació de les persones amb diversitat funcional
Salut aplicarà a la tardor un nou model per prevenir i atendre l'excés de pes infantil
El 35% dels infants d'entre sis i 12 anys a Catalunya tenen excés de pes
Les noves tecnologies, el consumisme i l'assetjament escolar, principals preocupacions dels joves
Prop de 2.500 adolescents de 14 centres educatius de la demarcació de Barcelona participen en un estudi sobre desenvolupament emocional
 
Veure més notícies
 
Cultura popular
Focs al Canigó
Amadeu Carbó explica els antecedents de la Flama del Canigó
Del 21 al 24 de juny Lisboa celebrarà el Mediterranean Choral Forum
L'esdeveniment s'obrirà amb l'estrena mundial de 'Linhagem', d'Eurico Carrapatoso, homenatge a Magallanes i als 500 anys del primer viatge de circumnavegació al món
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71