Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis.

 

 

La festa del "Posa't la Gorra!" 2019 a PortAventura culmina amb més de 7.400 assistents
La 17a edició de la festa solidària d'AFANOC ha aconseguit un alt èxit de participació

Aquest dissabte s'ha celebrat la 17a edició de la festa del "Posa't la Gorra!"a les terres tarragonines, organitzada per l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d'exclusió social, amb especial atenció a infants i joves.

Més de 7.400 persones s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

A més de les atraccions del parc, han pogut gaudir d'actuacions a càrrec d'Arnau Griso, Verguenza Ajena i Souldance, animació del Circ de les Musaranyes, batucada amb Reus Samba i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on l'actriu, Agnès Busquets, ha presentat l'acte. Com sempre el moment més important i emotiu de la festa ha estat la lectura del manifest a càrrec de tres adolescents que formen part de l'associació, acompanyats pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en set anys en funcionament ja ha donat servei a més de 1000 famílies.

L'entitat vol expressar la seva satisfacció pels resultats positius de la campanya amb més de 8.000 gorres distribuïdes i per tant vol transmetre el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

Notícies relacionades
Més de 3.000 infants i joves d’Escoltes Catalans marxen de campaments al llarg de l'estiu
S’han organitzat un centenar de campaments d’estiu arreu de Catalunya i també a Europa i Àfrica
El nou centre d'atenció immediata als joves migrants sols obrirà les portes aquesta setmana a Collserola
El centre, que serà de primera acollida, està ubicat entre Sant Cugat i la ciutat de Barcelona, on arriben el 90% dels adolescents estrangers
Els professionals de l'atenció a la gent gran acusen l'Administració de "menystenir i oblidar" el sector
Sindicats i patronals s'han unit aquest dijous per denunciar la precarietat que viuen els professionals i les persones grans a les residències
Dissenyen un sistema d'estimulació sensorial nocturna que millora els símptomes de la fibromiàlgia
Aplicar una vibració sensorial suau durant la nit disminueix la fatiga i el dolor i millora la qualitat del son
 
Veure més notícies
 
Cultura popular
16 de novembre, data del VI Festivitas Bestiarum
'50 singulars de la festa': La imatgeria catalana per gaudir en família
Surt publicat el tercer volum de la col·lecció adreçada als lectors més joves
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71