CaixaImpulse Consolidate apropa al mercat quatre iniciatives biomèdiques disruptives
últims articles
Espanya, un dels països on l’origen social dels pares té més influència en la posició social dels fills
 
El 37,7% de les mares va sol·licitar una reducció de jornada o treballar a temps parcial després de la baixa maternal davant del 4% dels pares
 
La CECA i la CEOE acorden finançar amb 45.000 milions la competitivitat d'empreses i pimes espanyoles
 
Experts defensen la creació d’una renda bàsica universal per reduir les desigualtats socials a Espanya
 
”la Caixa” ha lliurat ajuts per a 79 projectes de recerca pionera i de gran impacte social per un import de 28 milions d’euros
 
L’Escola de Cuidadors de “la Caixa” atén a més de 1.000 persones en el seu primer any
 
L'iniciativa té per objectiu impulsar projectes d’innovació en estadis més madurs
Cada projecte guanyador, a la convocatòria de CaixaImpulse Consolidate, rep un ajut econòmic de fins a 300.000 euros.

Una prova de diagnòstic per contribuir a la medicina personalitzada contra el càncer; Tecnologies d’edició genètica de precisió per a teràpies avançades; Una alternativa innovadora als antibiòtics per curar malalties infeccioses bacterianes a cures intensives i Teràpia gènica de primera classe amb virus adenoassociat per al tractament curatiu de l’atàxia de Friedreich són els temes dels quatre projectes seleccionats a la primera convocatòria de CaixaImpulse Consolidate.

L’any 2015, ”la Caixa” i Caixa Capital Risc van posar en marxa el programa CaixaImpulse, amb l’objectiu de facilitar la translació a la societat del coneixement científic originat en centres de recerca, universitats i hospitals, a través de patents, creació d’empreses o acords de transferència.

Els projectes d’investigació poden tenir accés a fonts de finançament que donen suport a les seves recerques. No obstant això, en el moment de voler transferir els resultats al mercat, inicien un itinerari ple de dificultats de finançament per poder arribar a la comercialització; és el que s’anomena la Vall de la Mort (Valley of Death), en què molts fracassen abans d’assolir els seus objectius comercials.

La convocatòria Validate va néixer fa 5 anys per donar suport a projectes més incipients en el procés de transferència tecnològica. Ara, amb el llançament de la convocatòria Consolidate es vol oferir acompanyament a projectes en estadis posteriors de desenvolupament per contribuir així a superar la Vall de la Mort, per tal d’atraure finançament d’inversors privats i finalment arribar al mercat. D’aquesta manera, el programa Caixaimpulse amplia l’abast de la seva influència i acompanya els projectes d’innovació durant més etapes en el procés de transferència al mercat.


Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media