Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dilluns, 23 de març 2020
La Bústia recopila les mesures de proximitat que es realitzen amb l’objectiu de fer front al coronavirus
Les accions de proximitat es multipliquen
 

El mitjà de comunicació, associat a l’AMIC, La Bústia ha fet una recopilació de les mesures que s’han iniciat els últims dies en els municipis en els quals es distribueix el mitjà, que tenen l’objectiu  de fer front a l’emergència sanitària per la propagació del coronavirus.

També ha recopilat les iniciatives, com la crida a la donació de material sanitari, el voluntariat i l’ajuda als més desfavorits, dels serveis socials municipals, dels ciutadans, de la Creu Roja, Protecció Civil i altres col·lectius que s’afegeixen per ajudar en aquestes tasques.

Aquests són alguns dels exemples que ha recopilat La Bústia i que són un reflex de les iniciatives que s’estan realitzant a la resta del nostre país per pal·liar la situació actual:

A Martorelles, per exemple, els hospitals Sant Joan de Déu i Sagrat Cor i les residències, han fet saber que necessiten material sanitari i de moment han rebut 3.000 mascaretes i altres materials. També joves de la població s’han organitzat per ajudar a les persones més vulnerables.
A Sant Andreu, una representació de comerciants xinesos del municipi ha fet una donació aquest dijous a l’Ajuntament de material higiènic. A Olesa s’ha creat la plataforma “Decidim Olesa” per coordinar el voluntariat amb l’objectiu de donar un cop de mà a les persones que més ho necessitin. A Abrera s’ha creat una iniciativa amb el mateix objectiu, anomenada “Abrera solidària”.

A Esparreguera, l’Ajuntament no cobrarà els serveis municipals suspesos pel coronavirus i el consistori fa una crida als comerços que tinguin equipament perquè ho portin a la Policia Local per distribuir el material on es detectin necessitats.

I moltes iniciatives semblants s’han creat també a Sant Esteve, Collbató, Castellví, Gelida i Masquefa. Podeu informar-vos de totes aquí.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
L’Independent de Gràcia compleix 20 anys
AMIC 
València Extra rep el premi Vila Massamagrell 2020
AMIC 
La xarxa Línia revalida el lideratge de proximitat a l’àrea metropolitana
AMIC 
Capgros.com es renova a nivell de continguts i disseny
AMIC 
El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19
AMIC 
Foguera Fanzín, el projecte per donar suport a Tresdeu
AMIC 
Neix MetaData, el digital de tecnologia en català
AMIC 
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians estrena pàgina web
AMIC 
València extra compleix quatre anys
AMIC 
Reclam Magazine, un nou format editorial més modern i cultural


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]