Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dijous, 21 de juny 2018
Premis Ara Balears, projectes que canvien el món
Per commemorar els cinc anys de trajectòria del diari Ara Balears, s’ha fet entrega dels Premis Ara Balears en diversos àmbits
 

El diari Ara Balears fa cinc anys i, per tal de celebrar aquesta efemèride, ahir 20 de juny es van entregar els Premis Ara Balears 2018 al Museu d’Art Contemporani de Palma Es Baluard, guardons que busquen premiar projectes emprenedors i innovadors en quatre àmbits: educació, cultura, acció social i iniciativa econòmica. A l’acte, presentat per l’actriu alcudienca Ona Borràs, hi van assistir responsables de la redacció i del consell editorial, encapçalats per Catalina Serra, directora fundadora del diari ARA Balears; càrrecs de l’àmbit polític com la presidenta del Govern, Francina Armengol; i una representació de l’AMIC formada per Ramon Grau, president de l’Associació, i Josep Ritort, secretari general de la mateixa.

En aquesta nova edició, el Premi Ara Balears Bartomeu Picornell a la Millora de la Qualitat Educativa, guardó que ret homenatge al redactor Bartomeu Picornell i al seu compromís amb l’educació de qualitat, s’ha entregat al Centre d'Aprenentatge Cientificomatemàtic, pel seu compromís ferm d'apropar les matemàtiques a tots els nivells educatius i docents. El Premi Ara Balears Toni Catany a la Cultura que fa país, en honor al fotògraf, ha recaigut en el Festival de Poesia Mediterrània, que celebra vint anys de trajectòria.

Així mateix, el Premi Ara Balears a l’Acció Social, que valora entitats, persones o projectes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones, s’ha atorgat al col·lectiu de Kellys de les Illes Balears per la seva reivindicació per la millora de les seves condicions laborals. D’altra banda, el Premi Ara Balears a la Iniciativa Econòmica ha estat per Impulsa Balears, o la plataforma de coneixement estratègic i interacció regional.
El diari Ara Balears, mitjà associat a l’AMIC, va néixer el 23 de maig de 2013, fruit de la iniciativa d’un col·lectiu de periodistes, empresari i ciutadans compromesos que sentien la necessitat d’emprendre un mitjà de comunicació modern, independent, de qualitat, en llengua catalana i fet aquí, però que tingués una mirada global.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Neix La Mira, el magazín digital que explica històries de no-actualitat
AMIC 
ElCrític.cat celebra el seu 4t aniversari
AMIC 
El premi Núvol de contes ja té guanyador
AMIC 
Núvol estrena revista per La Setmana del Llibre en Català
AMIC 
LaRepublica.cat és el nou Directe!cat
AMIC 
El Cargol celebra els 1.000 números amb una edició especial
AMIC 
Nou web per llegir el TOT Sant Cugat
AMIC 
Presentat el Conte de Santes de Capgròs
AMIC 
Més d’una quinzena d’entitats, entre elles l’AMIC, expressen el seu rebuig a l’agressió a Jordi Borràs, i presenten una campanya de micromecenatge
AMIC 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]