Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Dimarts, 13 de febrer 2018
En marxa la 6a Taula d’Escriptors de Sant Cugat
El proper 14 d’abril es reuniran tots aquells autors de Sant Cugat que hagin publicat un llibre aquest darrer any, per tal de vendre i firmar les seves obres als lectors
 

Un any més el TOT Sant Cugat organitza la Taula d’Escriptors de Sant Cugat i, per fer-ho, anima a tots els autors santcugatencs que han publicat algun llibre després del 23 d’abril del 2017 a enviar un correu electrònic a redaccio@totmedia.cat amb les dades de contacte. La llista d’admesos estarà oberta fins el proper 23 de març.

Amb aquesta iniciativa es vol reunir el màxim nombre d’autors locals possibles en un sol punt per tal de vendre i firmar llibres als lectors. Per la dificultat d’agenda dels escriptors per Sant Jordi, la Taula d’Escriptors de Sant Cugat se celebra, des de fa cinc anys, abans del 23 d’abril. Enguany, tindrà lloc el dissabte 14 d’abril a partir de les 17.30 i fins les 20 h a la plaça dels Quatre Cantons de Sant Cugat. A més, durant la vetllada també es podrà adquirir Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni del municipi.

La Taula d’Escriptors és una iniciativa del TOT Sant Cugat, la publicació en paper setmanal i el digital, associats a l’AMIC que tracten l’actualitat del municipi i els seus voltants. La jornada compta amb el patrocini d’Amat Immobiliaris, el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la col·laboració d’Òmnium i de la llibreria Alexandria.


  MÉS Associats
Associats 
Tribuna Maresme es renova a partir de setembre


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]