Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Divendres, 26 de gener 2018
El calendari 2018 d’El Cargol esgota els seus 15.000 exemplars
La setena edició del calendari anual d’El Cargol compta amb fotografies de paisatges de l’Alt Penedès, així com de les festes més populars de la zona
 
Imatge interior del calendari 2018 d'El Cargol

La revista gratuïta El Cargol ha imprès i exhaurit les 15.000 edicions del seu calendari d’enguany. Fa set anys que el magazín va començar a editar i publicar calendaris anuals, amb el principal objectiu de promocionar i potenciar el turisme i les festes i tradicions més populars de la comarca de l’Alt Penedès. Això ha fet que s’hagin anat recopilant fotografies tant dels paisatges de la zona com dels seus actes més típics.

En l’edició d’enguany, el calendari 2018 compta amb aportacions fotogràfiques d’Ignasi Blanca, Angelina Llop i Blai Carda, així com amb imatges de la dissenyadora i fotògrafa Sílvia Grau. Les fotografies apareixen de manera bimensual i inclouen una breu descripció dels municipis i un recull de dites populars relacionades amb els mesos i èpoques de l’any que corresponen. Els sants i les festivitats venen assenyalats en cada un dels dies que se celebra i, a més, també s’hi inclou un calendari lunar.

El calendari compta amb el suport dels Ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Olèrdola, Canyelles, Vilafranca i Mediona, així com també el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Centre Ricard Fortuny, la Denominació d’Origen Penedès, Enoturisme Penedès i la Diputació de Barcelona.

El Cargol, mitjà associat a l’AMIC, és una publicació setmanal en paper que es distribueix de manera gratuïta als municipis de l’Alt Penedès. Té un tiratge mig superior al 17.000 exemplars, segons les últimes dades d’OJD.


  MÉS AMIC
AMIC 
El Cargol celebra els 1.000 números amb una edició especial
AMIC 
Nou web per llegir el TOT Sant Cugat
AMIC 
Presentat el Conte de Santes de Capgròs
AMIC 
Més d’una quinzena d’entitats, entre elles l’AMIC, expressen el seu rebuig a l’agressió a Jordi Borràs, i presenten una campanya de micromecenatge
AMIC 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]