Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dilluns, 11 de desembre 2017
La Nit de l’ARA: premis, emocions i la nova beca Carles Capdevila
Durant l’acte s’ha anunciat el llançament de la nova beca Carles Capdevila, que es concedirà anualment a un projecte educatiu i de cura a les persones
 

El passat 27 de novembre l’ARA va celebrar el seu setè aniversari –que es va complir el 28 de novembre– en un acte al Palau de la Música de Barcelona que va culminar amb un concert de Sopa de Cabra, amb entrades exhaurides. Durant la Nit de l’ARA, presentada per Antoni Bassas, es va fer entrega del premi Tatiana Sisquella, dedicat a la contribució social, concedit enguany a la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de l’Hospital Clínic. També s’ha reconegut amb el guardó Ignasi Pujol, que reconeix un projecte d’emprenedoria, al clúster tecnològic Barcelona Tech City.

Tant Bassas com Ferran Rodés, president de l’ARA, com altres convidats i presents han fet referència a la figura de Carles Capdevila, assegurant que la seva pèrdua ha afectat tant a la redacció com als lectors del diari. Així, s’ha anunciat el llançament de la beca Carles Capdevila, dedicada al seu fundador. Aquest ajut, que compta amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, tindrà una dotació de 20.000 euros i es destinarà anualment a un projecte educatiu i de cura a les persones.

La Nit de l’ARA ha comptat amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. L’acte també ha volgut tenir un record pels vuit membres  de la Generalitat empresonats, així com també per Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, reservant una fila zero assenyalada amb llaços grocs.


  MÉS AMIC
AMIC 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net
AMIC 
Andreu Casero (UJI) guanya la 2a edició del Premi de recerca de l'AMIC per a empreses de periodisme de proximitat, patrocinat pel Banc Sabadell
AMIC 
La revista l’Opinió estrena nova seu
AMIC 
El TOT Cerdanyola a un sol clic
AMIC 
L’AMIC celebra la seva 21a assemblea a Barcelona


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]