Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dimarts, 1 de juny 2021
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Illes Balears estrena pàgina web
La web amicib.media té l’objectiu de ser un referent per als editors i professionals de mitjans de comunicació de les Illes Balears
 

L’AMIC Illes Balears estrena la web amicib.media. La plataforma digital té l’objectiu de donar suport als 42 mitjans de comunicació associats a l’AMIC Balears i ser un referent per als professionals de la comunicació,  les administracions, pel conjunt del sector de mitjans d’informació balears i per a les empreses del territori.

D’una banda, la web amicib.media ofereix serveis per als associats com banc d’imatges, banc de continguts, control d’audiència, formació, butlletí setmanal, carnets de premsa, etc.; informa de les últimes notícies de les capçaleres associades, així com de les últimes novetats de l’Associació.  D’altra banda, AMIC IB també ofereix serveis a les empreses i a les administracions públiques de planificació de campanyes publicitàries, on l’associació s’encarrega de tot el procés, amb l’objectiu de fer arribar el missatge, a través dels mitjans associats, a tots els segments que la companyia vulgui.

Des de l’AMIC Illes Balears s’afavoreix l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els editors, es desenvolupen plataformes conjuntes que permeten a tots els editors gaudir d’unes eines i recursos que contribueixen a millorar els seus sistemes de gestió i la qualitat dels seus mitjans.

Entre els objectius prioritaris de l’Associació, estan defensar els interessos dels associats i del conjunt de premsa, representar els associats davant de les administracions, promoure iniciatives en benefici de la premsa, dignificar el col·lectiu, facilitar la planificació de publicitat i intercanviar coneixements i informació entre els seus membres.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
L’AMIC participa a la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’ de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània amb la creació de continguts compartits
AMIC 
5.000 estudiants participaran aquest curs en el projecte Revista Escolar Digital de Junior Report
AMIC 
Brogit, l’editora de Montpeità, fa un pas més en el seu projecte audiovisual
AMIC 
Mireia Comas guanya la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme
AMIC 
VIA Empresa, diari líder en català a LinkedIn
AMIC 
El Diari La Ciutat es publicita a Catalunya Informació
AMIC 
El Grup Comunicació 21 estrena Espai.Media, el primer diari europeu sobre la indústria espacial
AMIC 
L’Aquí Berguedà estrena disseny
AMIC 
Revista Cambrils arriba a l'edició número 600 de la seva tercera època
AMIC 
El Periòdic d’Ontinyent posa en marxa la seva pròpia plataforma audiovisual

 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]