Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dimecres, 15 de maig 2019
L’AMIC celebra la tercera Trobada de comunicació i coneixement PROXIMITATS a Girona
Genís Roca va explicar amb la conferència “El futur digital dels mitjans” la seva visió del futur digital per als mitjans de proximitat adreçada a editors, professionals de la comunicació, autoritats i empresaris de la zona
 

En aquesta ocasió Genís Roca va fer una exposició sobre la importància de que les empreses posin el focus en el servei més que en el producte com a centre de les seves estratègies de relació i comunicació, acompanyat, d’una cada vegada més evident i imprescindible, necessitat de disposar d’una base de dades actualitzada i segmentada al màxim detall per oferir en cada moment i circumstancia allò que interessa al mateix usuari. Tot un conjunt de idees que, en la línia del gran entès i opinador que és Roca, marquen tendència en les noves formes de relacions efectives i orientades a resultats útils entre empresa i usuaris.


La jornada del passat divendres va començar amb una trobada dels associats de la demarcació de Girona en la que es va explicar la feina desenvolupada per l’Associació en tres blocs: nous continguts, serveis per als associats i activitats. Posteriorment es va obrir un torn de debat en el que es va parlar amb els associats de les inquietuds i necessitats actuals, i de les millores a dur a terme des de l’AMIC.


Posteriorment hi va haver un encontre a peu dret entre associats, empresaris i professionals significatius de la comunicació del territori, que va servir de prèvia al dinar i l’exposició transversal de Roca que, en un reconegut hotel de Girona, va explicar als assistents la seva visió actual i de futur a curt termini de les relacions entre empreses i les estratègies de relació i comunicació amb el mercat i usuaris.


Per obrir la conferència, Ramon Grau, president de l’AMIC, va donar la benvinguda dirigint unes paraules als assistents a la tercera trobada de la comunicació al territori, sota el concepte genèric de Proximitats. Aquest cicle de trobades de l’AMIC va començar a Tarragona amb el propi Genís Roca, continuant a Lleida amb Josep Maria Ganyet i que després d’aquesta celebrada divendres, continuarà a altres demarcacions catalanes, així com a les Illes Balears i al País Valencià.


La trobada, a la que hi van assistir una trentena de persones, es va composar de dos grups de nombre similar; per una banda, associats i membres de l’AMIC i, per una altra, per professionals de la comunicació, autoritats i empresaris de la zona. Pel que fa aquest segon bloc hi eren presents directius d’entitats empresarials com la FOEG, la Federació Catalana de Càmpings, la Universitat de Girona, representants del Grup Costa Brava Centre de Turisme i Hotels, el Grup PGA Catalunya Resort, la cooperativa energètica Som Energia, la Cambra de Comerç de Girona o Girona Convention Bureau, entre d’altres.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Surtdecasa.cat bat nou rècord d'audiència
AMIC 
Crític fa cinc anys
AMIC 
MónTerrassa compleix 3 anys
AMIC 
Mèdia.cat analitza 63 editorials sobre el judici de l’1-O
AMIC 
La junta de l'AMIC es reuneix a les Terres de l'Ebre
AMIC 
Més d’un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat
AMIC 
Ritort visita mitjans i institucions a Perpinyà per preparar el Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat
AMIC 
Marta Corcoy escollida nova presidenta de l’ADPC
AMIC 
iSabadell creix un 45 per cent el primer semestre de 2019
AMIC 
València Extra celebra 3 anys

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"Agraïment per la confiança en la renovació de la junta"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]