Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dijous, 21 de juny 2018
Premis Ara Balears, projectes que canvien el món
Per commemorar els cinc anys de trajectòria del diari Ara Balears, s’ha fet entrega dels Premis Ara Balears en diversos àmbits
 

El diari Ara Balears fa cinc anys i, per tal de celebrar aquesta efemèride, ahir 20 de juny es van entregar els Premis Ara Balears 2018 al Museu d’Art Contemporani de Palma Es Baluard, guardons que busquen premiar projectes emprenedors i innovadors en quatre àmbits: educació, cultura, acció social i iniciativa econòmica. A l’acte, presentat per l’actriu alcudienca Ona Borràs, hi van assistir responsables de la redacció i del consell editorial, encapçalats per Catalina Serra, directora fundadora del diari ARA Balears; càrrecs de l’àmbit polític com la presidenta del Govern, Francina Armengol; i una representació de l’AMIC formada per Ramon Grau, president de l’Associació, i Josep Ritort, secretari general de la mateixa.

En aquesta nova edició, el Premi Ara Balears Bartomeu Picornell a la Millora de la Qualitat Educativa, guardó que ret homenatge al redactor Bartomeu Picornell i al seu compromís amb l’educació de qualitat, s’ha entregat al Centre d'Aprenentatge Cientificomatemàtic, pel seu compromís ferm d'apropar les matemàtiques a tots els nivells educatius i docents. El Premi Ara Balears Toni Catany a la Cultura que fa país, en honor al fotògraf, ha recaigut en el Festival de Poesia Mediterrània, que celebra vint anys de trajectòria.

Així mateix, el Premi Ara Balears a l’Acció Social, que valora entitats, persones o projectes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones, s’ha atorgat al col·lectiu de Kellys de les Illes Balears per la seva reivindicació per la millora de les seves condicions laborals. D’altra banda, el Premi Ara Balears a la Iniciativa Econòmica ha estat per Impulsa Balears, o la plataforma de coneixement estratègic i interacció regional.
El diari Ara Balears, mitjà associat a l’AMIC, va néixer el 23 de maig de 2013, fruit de la iniciativa d’un col·lectiu de periodistes, empresari i ciutadans compromesos que sentien la necessitat d’emprendre un mitjà de comunicació modern, independent, de qualitat, en llengua catalana i fet aquí, però que tingués una mirada global.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
La Clau estrena nou disseny
AMIC 
Ficcions supera el seu rècord de participació amb més de 3.800 inscrits
AMIC 
Diari de Girona renova la seva app mòbil
AMIC 
Els mitjans digitals de Barcelona Comunicació s’associen a l’AMIC
AMIC 
Regió 7 compleix 40 anys
AMIC 
Núvol comença una nova etapa com a canal del diari ARA
AMIC 
L'AMIC visita a la directora general de la Direcció general de Cooperació Cultural, Àngels Ponsa
AMIC 
Ona Bages engega el magazín esportiu “Esport i Punt”
AMIC 
El portal web El Iris prepara la seva edició en paper Foodies Menorca
AMIC 
El setmanari Montpeità guardona les persones que hagin fet promoció de Sant Fruitós del Bages

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]