Català / Castellano / English
Banc de Continguts
Destacades Home<< Tornar
Dimarts, 27 de febrer 2018
L’AMIC s’incorpora al patronat de la Fundació puntCAT
Joan Camp, del racocatala.cat, representarà a l’AMIC dins de l’entitat. També s’ha incorporat al patronat Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis
 

La Fundació puntCAT ha celebrat una reunió extraordinària del patronat de l’entitat aprovant i donant la benvinguda a dues noves incorporacions com a patrons de la Fundació: Joan Camp, en representació a l’AMIC, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, i Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis. Amb la incorporació d’ambdues associacions es pretén reforçar el caràcter associatiu del territori representat al .CAT.

“La decisió d’ampliació de fins a 10 patrons permetrà enfortir l’òrgan de governança de l’entitat i seguir vetllant pel compliment de la missió fundacional del .CAT”, ha comentat Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT. Alhora també ha destacat que “aquestes dues noves incorporacions tenen uns perfils molt dinàmics a la xarxa i sobretot, estan molt implicats en la difusió i els mitjans de comunicació”.

Ramon Grau, president de l’AMIC, ha explicat que “estem molt il·lusionats que la Fundació puntCAT, hagi volgut que estem representats en el seu patronat. Aquest és un reconeixement al pes de la nostra entitat, i a la seva representativitat en el conjunt del sector de mitjans de comunicació, sobretot en premsa tant en paper coma en suport digital. L’AMIC és la patronal que representa gran part dels mitjans de proximitat al territori.

En aquest sentit, Joan Camp, vocal de l’AMIC i nou vocal al patronat del .CAT, ha assenyalat que aquesta representativitat i àmbit d’actuació de l’AMIC que abasta la totalitat dels Països Catalans, és també el principal àmbit d’actuació de la Fundació puntCAT. “Aquest fet pot generar una excel·lent capil·laritat entre la Fundació i el territori, a través de les 302 capçaleres de la nostra associació. L’AMIC, juntament amb el representant de la CCMA a la Fundació, cobriran la quota de mitjans de comunicació al patronat, que anirà des de la proximitat geogràfica o temàtica de l’AMIC, fins a la globalitat de la CCMA”, ha explicat Joan Camp.

Per la seva banda, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, també s’ha mostrat molt il·lusionat davant la seva entrada al patronat i ha comentat que “l’actual context requereix de projectes com aquests  per garantir la plena digitalització de l’empresa i la societat catalana”.

 

Aquest nou patronat encara una etapa de reptes i il·lusió, amb alguns objectius ben clars:  

- Reforçar la tasca fundacional del .CAT i la seva presència entre les institucions senyeres del país i revisar els actuals estatuts

- Realitzar el Pla d’Acció de la Fundació puntCAT 2018 - 2019

- Promocionar i fer difusió del domini .CAT i el català a Internet

 

A més d’aquests nous membres, el patronat està format per Carles Salvadó, en representació d’ISOC-CAT  (president); Salvador Alegret, en representació a l’Institut d’Estudis Catalans (vicepresident i tresorer); Saül Gordillo, en representació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (secretari); Carles Riba, en representació a la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (Vocal); Joan Ramon Barrera, en representació al CTecno (vocal); Sergio Jerez, en representació del Futbol Club Barcelona (vocal); Joan Abellà, en representació a la Federació Llull (vocal); Joan Anton Ferré, en representació a la Universitat Rovira Virgili (vocal); Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis (vocal) i en Joan Camp, en representació a l’AMIC (vocal).

 


  MÉS Destacades Home
Destacades Home 
Neix La Mira, el magazín digital que explica històries de no-actualitat
Destacades Home 
ElCrític.cat celebra el seu 4t aniversari
Destacades Home 
El premi Núvol de contes ja té guanyador
Destacades Home 
Núvol estrena revista per La Setmana del Llibre en Català
Destacades Home 
LaRepublica.cat és el nou Directe!cat
Destacades Home 
El Cargol celebra els 1.000 números amb una edició especial
Destacades Home 
Nou web per llegir el TOT Sant Cugat
Destacades Home 
Presentat el Conte de Santes de Capgròs
Destacades Home 
Més d’una quinzena d’entitats, entre elles l’AMIC, expressen el seu rebuig a l’agressió a Jordi Borràs, i presenten una campanya de micromecenatge
Destacades Home 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]