Català / Castellano / English
Banc de Continguts
Editorial<< Tornar
Dilluns, 27 de agost 2007
Inici del 10è aniversari amb l'objectiu d'enfortir l'ACPG
Josep Ritort i Ferrús, President de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta
 
Josep Ritort, actual president de l'ACPG

Comencem els deu anys de l’associació amb projectes de continuitat i consolidació de l’ACPG, amb una nova seu a Barcelona, amb un nou equip professional i amb nous i ambiciosos reptes de futur que, en el seu conjunt, ens han de portar a gaudir d’una associació capaç d’oferir més serveis i generar més ingressos per als associats. En definitiva, construir una associació més forta, més útil i amb prestigi nacional i internacional.

Els projectes que volem desenvolupar són els següents: la millora del banc de continguts i la contractació de nous col·laboradors que han de contribuir a millorar la qualitat dels continguts de les nostres capçaleres; la preparació per l’octubre del 2008 de les terceres jornades internacionals de premsa gratuïta que han d’esdevenir un punt de trobada dels especialistes mundials del sector i en el nostre instrument de projecció internacional; el creixement del nombre d’associats, hem arribat recentment al centenar d’associats amb una tirada conjunta de més de tres milions d’exemplars i volem ser molt més representius de la premsa gratuïta que es fa al nostre país; la recerca de publicitat i patrocinadors per a les nostres capçaleres i per a les activitats de l’associació, etc.

I per si no en tenim prou amb aquests projectes volem impulsar l’àrea de digitals de l’ACPG, ja que per la gran majoria dels associats és el seu gran repte empresarial per als propers anys, i des de l’associació aquest gran repte de futur volem que també sigui el nostre. 

Totes aquestes activitats es desenvoluparan en el marc el desè aniversari de l’ACPG que durarà fins el 26 de juliol de 2008, període en el que s'organitzaran activitats a diverses poblacions, actes de celebració que ens permeti presentar la força de l’associació i de les seves capçaleres associades.

Iniciem la segona dècada de l'ACPG amb la mateixa il·lusió que fa deu anys, però ara amb més capacitats, amb la complicitat de tots i amb la confiança de poder fer realitat tots aquests projectes. 

 


  MÉS Editorial
Editorial 
Agraïment per la confiança en la renovació de la junta
Editorial 
L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país
Editorial 
Junts fem l’AMIC
Editorial 
Discurs inaugural Jornades 08
Editorial 
El futur de la premsa està en la gratuïtat i la proximitat
Editorial 
Referents Europeus
Editorial 
Un model de premsa gratuïta
Editorial 
Ara, qualitat
Editorial 
Un salt qualitatiu

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"Agraïment per la confiança en la renovació de la junta"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]