Català / Castellano / English
Banc de Continguts
Editorial<< Tornar
Dilluns, 27 de febrer 2006
Un salt qualitatiu
Mateu Ros, President de l'ACPG
 
Teniu a les mans l’últim exemplar d’aquesta revista en l’actual format. A partir d’aquest mes, el PG passarà a convertir-se en una publicació digital. El salt a la xarxa és una aposta de qualitat, ja que les noves tecnologies ens posen a l’abast grans oportunitats que no podem desaprofitar.El PG digital ens permetrà ampliar la periodicitat de la capçalera, que passarà de bimensual a mensual; també se n’ampliarà la tirada, gràcies a un mailing d’adreces de correu electrònic que cobriran tot l’espectre comunicatiudel sector; finalment el salt a Internet ens permetrà ser més àgils i més dinàmics a l’hora d’informar de les activitats del’ACPG i de l’actualitat de la premsa gratuïta en general. La reconversió de la revista, que mantindrà un parell d’edicions impreses al llarg de l’any, també implicarà un redisseny del portal premsagratuita.com, que sense deixar d’incorporar els serveis i les dades de les nostres capçaleres, tindrà un impacte molt més informatiu.

L’aliança amb Internet que fa la premsa gratuïta també és estratègica: la xarxa ens obre una porta al món i l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta està especialment interessada a mantenir viu el contacte amb l’exterior.

Aquest és un dels principals objectius de l’ACPG en aquest any 2006. Per això la nostra associació torna a liderar una trobada d’especialistes de la premsa gratuïta de tot el món en les segones jornades internacionals que tindran lloc a Barcelona el pròxim mes d'octubre. Serà, sens dubte,una gran oportunitat per escenificar el boom extraordinari que està vivint la premsa gratuïta a Catalunya; per debatre sobre el present i sobre el futur; per conèixer les noves iniciatives empresarials que han apostat pel sector; per prendre el pols a la premsa gratuïta catalana, espanyola, europea i mundial.

Per tot això, les segones Jornades Internacionals han de marcar un abans i un després. La cita internacional ha de consolidar la premsa gratuïta com la premsa de futur i ens ha de marcar els passos a seguir els pròxims anys. És, en aquest sentit, una gran cita, que per tres dies donarà a Barcelona la capitalitat de la premsa gratuïta.

  MÉS Editorial
Editorial 
Agraïment per la confiança en la renovació de la junta
Editorial 
L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país
Editorial 
Junts fem l’AMIC
Editorial 
Discurs inaugural Jornades 08
Editorial 
El futur de la premsa està en la gratuïtat i la proximitat
Editorial 
Inici del 10è aniversari amb l'objectiu d'enfortir l'ACPG
Editorial 
Referents Europeus
Editorial 
Un model de premsa gratuïta
Editorial 
Ara, qualitat

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"Agraïment per la confiança en la renovació de la junta"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]