Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dilluns, 30 de juny 2014
MOHAMED EL AMRANI, FINALISTA A FICCIONS I JOVES I CONDUCCIÓ, GUANYA EL PREMI FUNDACIÓ PRÍNCEP DE GIRONA 2014
El dos cops finalista dels concursos que organitza l’AMIC ha rebut el premi a la categoria de Social per l’Associació Xarxa de Convivència de Roses
 
Mohamed El Amrani ha estat guardonat amb el Premi Fundació Príncep de Girona 2014 per la creació de l’Associació Xarxa de Convivència de Roses, una iniciativa per a joves que es troben en risc d’exclusió social. El dos cops finalista al concurs Ficcions (2008 i 2009), i també finalista a Joves i Conducció, ambdós concursos organitzats per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), va rebre el guardó de la mà del Rei, Felip VI, premi que reconeix la recerca, la creativitat, la solidaritat i el talent entre els joves.

El lliurament que es va celebrar el passat 26 de juny al Palau de Congressos de Girona va reunir a més de 1.200 persones, on Mohamed El Amrani va ser l’encarregat d’agrair en nom de tots els premiats a la Fundació Príncep de Girona “la seva motivació i el seu estímul per a continuar amb la ferma convicció de que el camí emprès és el correcte, per continuar lluitant amb il•lusió, convençuts i amb una gran motivació que dóna sentit a tot”.

Durant el seu discurs, el creador de l’Associació Xarxa de Convivència de Roses, també va assenyalar la importància de “les arts i les lletres com a paper fonamental per impulsar un canvi real, ja que a través d’elles podem mirar-nos i reconèixer-nos, alhora que aprendre de nosaltres mateixos i aprofundir en els nostres sentiments, refugiant-nos en elles davant les incerteses del nostre camí a la vida”.

Finalment el premiat, Mohamed El Amrani, va assenyalar: “Des de Girona enviem al món un missatge d’il•lusió i esperança però alhora de perseverança i sentit crític per afrontar tots els reptes. Tenim el futur a les nostres mans, de manera que agafem-lo amb força i construïm a base d’esforç i sacrifici. I que, mentre ho fem, continuem buscant les forces que ens han de permetre seguir lluitant per convertir les utopies en realitat”.

La resta de guardonats van ser Hugo Fontela (Arts i Lletres), Ignasi Belda (Empresa), Alberto Enciso i Rui Miguel Dos Santos Benedito (Investigació Científica) i Valnalón (Entitat).

Us deixem un vídeo on explica com a partir de la seva participació a Ficcions va descobrir que amb l'escriptura podia explicar allò que pensava i sentia.


  MÉS AMIC
AMIC 
L’Independent de Gràcia compleix 20 anys
AMIC 
València Extra rep el premi Vila Massamagrell 2020
AMIC 
La xarxa Línia revalida el lideratge de proximitat a l’àrea metropolitana
AMIC 
Capgros.com es renova a nivell de continguts i disseny
AMIC 
El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19
AMIC 
Foguera Fanzín, el projecte per donar suport a Tresdeu
AMIC 
Neix MetaData, el digital de tecnologia en català
AMIC 
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians estrena pàgina web
AMIC 
València extra compleix quatre anys
AMIC 
Reclam Magazine, un nou format editorial més modern i cultural

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"Agraïment per la confiança en la renovació de la junta"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]