Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dimecres, 16 de abril 2014
CAPGRÒS CELEBRA 30 ANYS AMB UNA REVISTA PER GUARDAR
A més de la revista habitual, aquesta setmana Capgròs presenta un suplement de 164 pàgines sobre el present i futur de Mataró i el Maresme
 
Portada 30 aniversari de Capgròs
La revista Capgròs compleix 30 anys aquest mes d’abril, i per això sortirà al carrer aquest dijous, dia 17, amb una gran edició que combina dues revistes. Una d'elles és un número especial en el qual, amb motiu d'aquest aniversari, es repassa el present i futur de la ciutat i el Maresme a través de 164 pàgines i una maquetació especial. En ella es podran trobar reportatges i articles que parlen de l'evolució d'aquests 30 anys i cap on va Mataró i el Maresme en els diversos fronts oberts.

Entre els continguts de la revista, destaquen un reportatge que identifica les oportunitats i amenaces a les que s'enfronta la ciutat; un altre que parla del Maresme i la seva identitat; perfils de cinc mataronins i mataronines que també compleixen 30 anys i són un referent en el seu àmbit; una passejada pel comerç mataroní i l'evolució, seva i del seu entorn, que han viscut en aquests 30 anys; i diverses personalitats de la capital del Maresme que parlen de l'orgull de ser mataroní.

A més, la revista ofereix un perfil dels set artistes que protagonitzen l’exposició ‘Tempus Fugit’, inaugurada a principis de mes a l’Espai Capgròs dins dels actes del 30è aniversari de la revista. També comptem amb articles d'opinió de diverses personalitats dels àmbits polític, cultural i comunicatiu, encapçalades pel President de la Generalitat, Artur Mas.

La revista especial dels 30 anys de Capgròs es pot trobar a partir de dijous als punts habituals on hi ha sempre el Capgròs. Vindrà acompanyada d'una altra revista en el seu format habitual, on es repassa la informació de la setmana amb temes destacats com la Setmana Santa, Sant Jordi o la Nit de l'Esport. Entre les dues revistes sumen un contingut total de 212 pàgines.

Aquesta edició es pot consultar a través del diari www.capgros.com o directament a aquest enllaç: http://www.capgros.com/especials/especial30aniversari.asp

Aquesta publicació no hauria estat possible sense els col·laboradors de la iniciativa: Ester Sánchez, CRC, Unió de Botiguers i Banc de Sabadell, a més del suport de l'Ajuntament de Mataró.

La celebració dels 30 anys de Capgròs continuarà el 16 de maig amb la celebració a Mataró de l’assemblea de l’ACPG, i es tancarà el dia 6 de juny amb un acte al Teatre Monumental.

  MÉS AMIC
AMIC 
AnoiaDiari represa el cicle “Converses” amb la Laura Rosel
AMIC 
El Grat, el nou nom del periòdic de l’Alcoià
AMIC 
VeuAnoia.cat fa una donació a la Llar del Sant Crist d’Igualada gràcies a la Revista Solidària
AMIC 
Neix Trobasons, el web que reuneix la música en occità
AMIC 
València Extra es consolida com el diari digital més llegit en valencià
AMIC 
L’Ara Balears es transforma en un setmanari
AMIC 
L’AMIC assisteix al 40 aniversari de la Asociación de Agencias de Medios
AMIC 
“Els mitjans de proximitat juguen un paper de control dels governs locals”
AMIC 
Freqüència de Manresa passa de diari a revista
AMIC 
El finançament públic dels mitjans a debat en el Col·legi de Periodistes

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]