Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dilluns, 18 de març 2013
NEIX TOTSUMA, LA PLATAFORMA CATALANA DE FINANÇAMENT COL·LECTIU IMPULSADA DES DE XARXA DIGITAL CATALANA
-L’eina s’adreça als projectes de la societat civil que treballen per la llengua i la cultura del país -El 5% dels beneficis de cada projecte es destinaran a impulsar i normalitzar la presència del català a Internet -Els sumadors podran desgravar les seves aportacions en la declaració de l’IRPF
 
totSuma
La Internet catalana compta des d’aquest dilluns amb una nova eina de finançament col•lectiu. totSuma (www.totsuma.cat) és la plataforma catalana creada per estar al servei de tot tipus de projectes de la societat civil catalanista i ajudar-los en el seu autofinançament. Així, aquesta eina impulsada per l’associació Xarxa Digital Catalana (Xadica - www.xadica.cat) neix amb la voluntat de ser útil a aquell associacionisme que comparteix un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país i la seva llengua i cultura. A més, a diferència d’altres plataformes de finançament col•lectiu, el 5% dels beneficis dels projectes de totSuma repercutiran directament en l’impuls de nous projectes catalans a Internet.

totSuma és la nova plataforma de finançament col•lectiu que té com a fet diferencial la vocació social i el compromís amb la construcció nacional catalana. totSuma vol ser l’eina d’aquells col•lectius i associacions que treballen amb voluntat de progrés i sobirania pel país. Per aquest motiu, projectes culturals, socials, lingüístics, educatius, polítics i institucionals -tots ells en clau catalana- són susceptibles d’utilitzar aquesta eina.
Actualment el microfinançament -el sistema d’aportacions econòmiques, individuals i de quantitat lliure la suma de les quals fan possible un projecte concret- està a l’ordre del dia i totSuma vol destinar el 5% de cada recaptació a l’impuls de nous projectes catalans a Internet. A diferència d’altres plataformes de finançament col•lectiu, el 5% de marge no anirà a mans privades.

Més avantatges de totSuma
totSuma és fort i atractiu per diversos motius entre els quals en podem destacar dos: per una banda, els projectes que es desenvolupen amb aquesta eina tenen a la seva disposició publicitat sense cost a diversos mitjans digitals catalans. Per l’altra, els sumadors residents a Catalunya tenen dret a una desgravació del 15% de les quantitats aportades en la seva declaració de l’IRPF.

Més info:
www.totsuma.cat
info@totsuma.cattotSuma from totSuma on Vimeo.


  MÉS AMIC
AMIC 
L’AMIC celebra la tercera Trobada de comunicació i coneixement PROXIMITATS a Girona
AMIC 
Capgròs celebra el seu 35è aniversari
AMIC 
Territoris.cat compleix 7 anys
AMIC 
Racó Català ha guanyat el XXX Premi Comte Jaume d'Urgell 2019
AMIC 
L’AMIC supera els 350 mitjans associats
AMIC 
Capgròs promou col·loquis de ciutat pel 35è aniversari
AMIC 
L’AMIC es reuneix amb les institucions basques per preparar el Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat
AMIC 
L’AMIC arriba als 200 mitjans digitals
AMIC 
El Cargol compleix 20 anys
AMIC 
El Social.cat rep el premi de la FaPac al “mitjà amic”

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"Un relat pels mitjans de proximitat pirinencs"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]