Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dimarts, 27 de octubre 2020
Mèdia.cat engega el nou micromecenatge de l’Anuari 2020 amb la pandèmia i el tractament mediàtic de l’extrema dreta com a motiu d’anàlisi
En moments de crisi com els que vivim, l’Anuari Mèdia.cat vol ser una eina per sobreviure a la desinformació, reflexionar sobre el paper dels mitjans de comunicació i contribuir a la defensa de la llibertat d'expressió
 

Un any més, l’Anuari Mèdia.cat engega un nou projecte de micromecentatge. Una iniciativa, que enguany, arriba a la seva desena edició i posa el focus en la “cura” informativa per no centrar l’atenció en el circ de les declaracions, dades i l’efectisme.

L’Anuari 2020 proposa la #VacunaPeriodisme com una “cura” informativa i aposta per no centrar l’atenció en el circ de declaracions, dades i l’efectisme. És per això que, enguany, el Grup de Periodistes Ramon Barnils reforça l’anàlisi crítica a la publicació, explicant la Covid-19 des d’una perspectiva transversal i anant a buscar el per què de les coses, deixar enrere els grans altaveus i parlar d’allò que afecta la vida de totes i tots.

Però la pandèmia no és l’única protagonista d’aquesta edició de l’Anuari que, enguany, també incideix en el debat sobre quin tractament mediàtic ha de tenir l’extrema dreta en un moment en el qual hi ha qui defensa silenciar-la.

10 anys d’Anuari. 10 anys de Mèdia.cat
Enguany el 10 és el número protagonista. L’Anuari arriba a la 10a edició com Mèdia.cat ha arribat als 10 anys des de la seva creació.

Mèdia.cat és l’ Observatori Crític dels Mitjans impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils que analitza els mitjans de comunicació que operen en la nostra àrea idiomàtica. S’adreça als professionals del periodisme, als estudiosos del sector comunicatiu i a la ciutadania en general, interessada a disposar de veus crítiques i analítiques amb els mitjans de masses.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
L’AMIC estrena un nou banc de continguts
AMIC 
El Mercadal celebra els seus 10 anys
AMIC 
Montpeità lliurarà els Premis Montpeità 2020
AMIC 
Tresdeu encara el seu desè aniversari amb moltes novetats
AMIC 
El Gerió Digital creix un 150% el 2020
AMIC 
El projecte de La Veu tindrà continuïtat el 2021
AMIC 
Més de 1.000 alumnes ja participen en el concurs literari AMIC-Ficcions
AMIC 
VIA Empresa rep el Premi Pime 2020 a la llengua com a eina de cohesió
AMIC 
Més de 150 mitjans associats a l’AMIC participen en la campanya “Obrim la finestra a la informació de proximitat”
AMIC 
Cap Vermell celebra els 40 anys


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]