Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dimarts, 27 de octubre 2020
Mèdia.cat engega el nou micromecenatge de l’Anuari 2020 amb la pandèmia i el tractament mediàtic de l’extrema dreta com a motiu d’anàlisi
En moments de crisi com els que vivim, l’Anuari Mèdia.cat vol ser una eina per sobreviure a la desinformació, reflexionar sobre el paper dels mitjans de comunicació i contribuir a la defensa de la llibertat d'expressió
 

Un any més, l’Anuari Mèdia.cat engega un nou projecte de micromecentatge. Una iniciativa, que enguany, arriba a la seva desena edició i posa el focus en la “cura” informativa per no centrar l’atenció en el circ de les declaracions, dades i l’efectisme.

L’Anuari 2020 proposa la #VacunaPeriodisme com una “cura” informativa i aposta per no centrar l’atenció en el circ de declaracions, dades i l’efectisme. És per això que, enguany, el Grup de Periodistes Ramon Barnils reforça l’anàlisi crítica a la publicació, explicant la Covid-19 des d’una perspectiva transversal i anant a buscar el per què de les coses, deixar enrere els grans altaveus i parlar d’allò que afecta la vida de totes i tots.

Però la pandèmia no és l’única protagonista d’aquesta edició de l’Anuari que, enguany, també incideix en el debat sobre quin tractament mediàtic ha de tenir l’extrema dreta en un moment en el qual hi ha qui defensa silenciar-la.

10 anys d’Anuari. 10 anys de Mèdia.cat
Enguany el 10 és el número protagonista. L’Anuari arriba a la 10a edició com Mèdia.cat ha arribat als 10 anys des de la seva creació.

Mèdia.cat és l’ Observatori Crític dels Mitjans impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils que analitza els mitjans de comunicació que operen en la nostra àrea idiomàtica. S’adreça als professionals del periodisme, als estudiosos del sector comunicatiu i a la ciutadania en general, interessada a disposar de veus crítiques i analítiques amb els mitjans de masses.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Tarragona21 passa a ser Tots21
AMIC 
La Clau publica la revista número 1500
AMIC 
Viasona i la Catosfera organitza la jornada Musicom 2020
AMIC 
L’AMIC supera els 450 mitjans associats
AMIC 
20 minutos compleix 20 anys
AMIC 
La Mira guanya el Premi Nacional de Comunicació
AMIC 
Més de 50 assistents han participat en la II Jornada de Periodisme de Proximitat a València
AMIC 
2a Jornada de Periodisme de Proximitat el pròxim 23 de novembre a València
AMIC 
El digital VIA Empresa guanya el Premi Llengua Nacional 2020
AMIC 
El Grup Comunicació 21 celebra 20 anys de la seva fundació i consolida el lideratge en el món local


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]