Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dimarts, 28 de setembre 2021
3a Jornada de Periodisme de Proximitat el pròxim 5 d’octubre a València
Pepe Cerezo, José María Valero, Genís Roca i Natxo Andreu Palomares, doctors i experts en comunicació analitzaran les tendències del periodisme per als mitjans de proximitat digitals
 
Pepe Cerezo

El pròxim 5 d’octubre a les 11.30 h tindrà lloc a València, organitzada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC Valencians), la tercera Jornada de Periodisme de Proximitat “Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en valencià”, on s’analitzaran els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme de proximitat.

L’Hotel NH València Center comptarà amb la presència de consultors, investigadors i experts en mitjans d’informació de proximitat, que els permetrà intercanviar experiències i presentar casos d’èxit a compartir. L’objectiu de la jornada és analitzar la innovació en el periodisme digital i mostrar noves eines tecnològiques i noves oportunitats per modernitzar els mitjans impresos i digitals en valencià.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: inaugurarà l’acte Natxo Andreu Palomares, membre de la Directiva de la Unió de Periodistes, que exposarà la ponència “Radiografia del sector a la premsa en l’actualitat”.

En segon lloc, José María Valero, doctor en Ciències Socials per la Universidad Miguel Hernández d’Elx, en la línia d’investigació de la Innovació en periodisme, presentarà la xerrada “Organitzar-se per a innovar en les redaccions dels mitjans de proximitat. Idees dels referents espanyols i d’Estats Units”, on explicarà la necessitat d’integrar la cultura innovadora que permeti obtenir resultats i garantir la supervivència dels mitjans de comunicació.

A continuació, Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d’empreses de comunicació. Cerezo parlarà de “Els models de filiació: una alternativa per a la premsa local”, on s’analitzarà si els clubs de socis o models de filiació poden ser una alternativa als murs de pagament habitual i un suport per a una organització periodística de proximitat.

Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i president de la Fundació puntCAT finalitzarà amb una anàlisi i visions de futur que han de conèixer els mitjans de proximitat.

Per a més informació podeu contactar amb: comunicació@amic.media

 


  MÉS AMIC
AMIC 
El Setmanari El Iris arriba a l’edició número 4.000
AMIC 
Els premis Regió7 reconeixen l’excel·lència del territori i reivindiquen la tasca del periodisme
AMIC 
L'AMIC dona suport a la iniciativa 'Crit per les dones afganeses'
AMIC 
Una trentena d’associats participen en el curs de Google News Lab organitzat per AMIC
AMIC 
L’AMIC participa en la tertúlia “La premsa de proximitat, eina vertebradora del territori”
AMIC 
8a edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2021
AMIC 
Torredembarra Actualitat celebra el seu segon aniversari
AMIC 
El TOT Barcelona celebra 3 anys
AMIC 
Via Empresa ha celebrat una conferència sobre els reptes digitals del retail al Bizbarcelona
AMIC 
L’ham compleix 35 anys


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]