Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dijous, 19 de novembre 2020
2a Jornada de Periodisme de Proximitat el pròxim 23 de novembre a València
Andreu Casero, Carmina Crusafon, Alfred Costa i Montse Soler, doctors i experts en comunicació analitzaran les tendències del periodisme per als mitjans de proximitat digitals
 
Alfred Costa, director general d’À Pun

El pròxim 23 de novembre a les 11.30 h tindrà lloc a València, organitzada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC Valencians), la segona Jornada de Periodisme de Proximitat “Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en valencià”, on s’analitzaran els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme de proximitat.

L’Hotel NH València Center comptarà amb la presència de directors de mitjans digitals i impresos valencians, i experts en mitjans d’informació de proximitat, que els permetrà intercanviar experiències i presentar casos d’èxit a compartir. L’objectiu de la jornada és analitzar la innovació en el periodisme de proximitat, veure com aquest sector s’està adaptant a la nova realitat comunicativa i visualitzar cap a on s’adrecen els nous models de negoci. L’acte també es podrà seguir en línia per a aquelles persones interessades que no hi puguin assistir.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: obrirà Carmina Crusafon, professora i investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona, que analitzarà les tendències dels mercats mediàtics internacionals i exposarà que podria passar en els pròxims anys en l’escenari valencià dels mitjans de proximitat a partir del que s’observa globalment. A continuació, Andreu Casero, catedràtic de periodisme de la Universitat Jaume I de Castelló, presentarà el projecte amb el qual ha obtingut el Premi de Recerca en Nous Models de Negoci: “Nous formats per al periodisme de proximitat a les xarxes socials”.

Alfred Costa, director general d’À Punt, que parlarà sobre “L’aposta per la proximitat i el territori d’À Punt” i tancarà la sessió Montse Soler, assessora de l’Aula d’Innovació de l’AMIC, que presentarà: “Vendre en entorns complexos. Com argumentar la venda de publicitat als nostres clients”.

L’obertura de la Jornada serà a càrrec de Marc Jiménez, subdirector general de la Direcció General de Política Lingüística i gestió del Multilingüisme de la Generalitat de Valencia i de Ramon Grau, President d’AMIC Valencians, entitat organitzadora que està formada per més de setanta mitjans impresos i digitals valencians.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Comunicat de l'AMIC de suport al Diari La Veu
AMIC 
Capgros.com va aconseguir l’any 2020 el seu rècord d’audiència
AMIC 
Genís Roca ha estat nomenat com a nou president de la Fundació .cat
AMIC 
Més de 2.000 alumnes ja participen en el concurs literari AMIC-Ficcions
AMIC 
Exterior.cat celebra el seu segon aniversari
AMIC 
L’AMIC estrena un nou banc de continguts
AMIC 
El Mercadal celebra els seus 10 anys
AMIC 
Montpeità lliurarà els Premis Montpeità 2020
AMIC 
Tresdeu encara el seu desè aniversari amb moltes novetats
AMIC 
El Gerió Digital creix un 150% el 2020


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]