Notícies

Ametller Origen rep el Reconeixement a la Qualitat de la Publicitat emmarcada a la Proximitat del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat
Dijous, 21 de març 2024

La 1a edició del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat -que va omplir La Pedrera dimarts passat amb més de 240 editors, periodistes, experts en el món de la comunicació i altres professionals del sector en l'àmbit català, europeu i internacional- ha atorgat a Ametller Origen el Reconeixement a la Qualitat de la Publicitat emmarcada a la Proximitat.

El jurat ha valorat "l'aposta de la comunicació d'Ametller Origen en els mitjans de proximitat i l'esforç que ha fet la marca per adaptar les seves campanyes publicitàries a les particularitats de la premsa, els digitals i les ràdios de proximitat". Unes accions que, en opinió del jurat, "ha centrat en tres enfocaments: cerca de personal, inauguració de botigues, i reforç d'alguns centres ja existents". El jurat ha ressaltat a més a més que "aquesta nova forma de crear publicitat d'Ametller Origen és un model de futur que apropa les marques al territori".

El reconeixement el va recollir la directora de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i Finançament Europeu d'Ametller Origen, Marta Angerri. El guardó el van lliurar la directora general de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Eva Pomares, i el vicepresident primer de l'AMIC, Joan Antó.

Després del Reconeixement a Ametller Origen per la Qualitat de la Publicitat emmarcada a la Proximitat, es va lliurar el Reconeixement a la Trajectòria professional a Mateu Ros i Monrós, director general de Capgròs Comunicació.

Guanyadors en la categoria En Català, Unió Europea i Internacional

Durant la jornada s'ha atorgat el Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat en la categoria En Català a la "Revista Cambrils" (Catalunya), guardó que ha estat recollit per Lluís Rovira, director del mitjà, acompanyat per la periodista, Cristina Sierra.

En la categoria Unió Europea s'ha guardonat al mitjà danès "Der Nordschleswiger", premi que ha recollit el seu cap de redacció, Gwyn Nissen. Pel que fa a la categoria Internacional el guardó ha estat pel mitjà "Outlier Media" de Detroit (EUA), el qual ha recollit la seva directora executiva, Candice Fortman.

Finalistes d'Honor i Menció Especial en la categoria En Català

A banda dels primers premis, el jurat ha decidit guardonar dins la categoria En Català a tres finalistes d'honor: la Xarxa de Diaris Som de Vallès Oriental de (Catalunya), en representació ha recollit el guardó Ramon Torrents, l'editor de la Xarxa de Diaris Som; la revista "NUA" de Menorca (Illes Balears), ha recollit el diploma Bep Al·lès, editor de Setmanaris i Revistes S.L., empresa editora de la revista i el mitjà "Sa Veu" de Sóller (Illes Balears), en representació ha assistit Gabriel Mercè, director de la publicació. També s'ha fet una Menció Especial al mitjà "EL 9 TV" d'Osona i Lluçanès (Catalunya) i ha recollit el diploma Beth Codina, presidenta del Consell d'Administració de Prosa, editora d'EL 9 NOU.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies