Notícies

El Diari Més celebra el 20è aniversari
Dijous, 21 de març 2024

El passat dimecres 13 de març l’AMIC va assistir a la celebració del 20è aniversari del Diari Més. Al llarg d’aquests anys, el diari ha informat sobre l’actualitat més propera des del rigor periodístic, oferint informació de qualitat, en català i en un suport gratuït.
El director general de Tamediaxa, l’empresa editora de Diari Més, Marc Just, va expressar durant la celebració, que “fa dos anys hi havia alguns interrogants, però vam assumir els reptes. Hem fet una aposta clara que s’ha traduït en consolidar i fer créixer la plantilla, renovar la imatge de capçalera i el disseny i invertir en tecnologia”.

20 anys del Diari Més
Fa dos anys, el mitjà va iniciar un procés de renovació per afrontar una nova etapa, amb canvis de marca, la capçalera i el disseny del diari. El Diari Més va apostar per crear noves seccions i replantejar-ne d’existents, amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels lectors.
La transformació que ha viscut el diari en els últims anys ha tingut un impacte directe en l’edició impresa del mitjà. La versió digital també ha patit transformacions, i ofereix de manera gratuïta tots els continguts que apareixen en la versió de paper.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies