Notícies

Carmina Crusafon: “La voluntat de l’AMIC és establir acords internacionals per a compartir experiències davant els reptes de l’ecosistema digital”
Dijous, 14 de març 2024

Carmina Crusafon, vicepresidenta quarta de l’AMIC i doctora en Ciències de la Informació a la UAB, ha explicat en una entrevista amb el mitjà Comunicació 21 l’origen del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat, les novetats de la iniciativa, la importància, l’estratègia de l’AMIC des d’una mirada internacional i alguns detalls sobre l’acte de celebració del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat, el qual se celebrarà el pròxim 19 de març a La Pedrera.


Crusafon, durant l’entrevista, ha destacat la voluntat del premi a “posar en valor la figura de l’editor local i emfatitzar la funció que té en el desenvolupament dels espais locals”. A més, també ha fet referència als guanyadors dins la categoria Internacional i Unió Europea i els motius pels quals han sigut premiats. A l’espera del guanyador en la categoria En Català, el qual s’anunciarà durant l’acte.  


En aquest sentit, ha abordat l’estratègia de l’AMIC des d’una mirada internacional i ha afirmat que “la voluntat de l’associació és establir uns acords internacionals amb associacions d’altres països per poder col·laborar en projectes i per compartir experiències davant els reptes que planteja l’ecosistema digital”. Finalment, Crusafon es mostra optimista de cara al futur i obre les portes a pròximes edicions del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat.


Per llegir l’entrevista completa feu clic aquí.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies