Notícies

Així serà l’Espai Adolescents del Saló de l’Ensenyament
Dimecres, 13 de març 2024
adolescents.cat

El Saló de l’Ensenyament, l’espai d’orientació i assessorament acadèmic dels joves de Catalunya, se celebra del 13 al 17 de març a la Fira de Barcelona. Per aquest motiu, l’agència creativa i de comunicació Crisàlide hi participa des de fa sis anys amb el seu estand l’Espai Adolescents, en relació amb el mitjà adolescents.cat, el qual està associat a l’AMIC.


L’expositor d’Adolescents.cat oferirà durant aquesta edició concerts dels principals grups catalans, tallers, expositors informatius, sortejos, workshops, meet&greets, orientació professional i, fins i tot, el programa LOFT d’iCat en directe. Aquest any, juntament amb el Departament d’Igualtat i Feminisme han organitzat el Quiz La Meva Regla Les Meves Regles.


A més, enguany també col·laboren amb l'Agència de Residus de Catalunya i ofereixen un Pop Up Re-Store a través de meet&greets amb influencers com l'Àlex Tous, la Nadine Romero i la Maria Vallespí. També tindran lloc diferents concerts de grups de música rellevants en el panorama català actual com Buhos, Ginestà, Mama Dousha, Pelat i Pelut i Sexenni.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies