Notícies

L’AMIC celebrarà la seva 27a assemblea a Sant Fruitós de Bages
Divendres, 16 de febrer 2024

L’AMIC s’ha reunit aquest dijous a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, després de ser rebuts per l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, per compartir i conversar sobre tots els detalls de la 27a Assemblea General Ordinària de l'AMIC que se celebrarà el pròxim 12 de juliol en aquesta localitat, comptant amb el Montpeità com a mitjà amfitrió. És el primer cop que l'Associació celebra aquesta trobada en un municipi de la Catalunya Central.

A la reunió han assistit Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Carme Cruz, primera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Econòmics/ Promoció Econòmica, Marina Rojo, tècnica de Comunicació i Participació Ciutadana i Liliana Costa, tècnica de Patrimoni i Museu; en representació de l’AMIC han participat, Ramon Grau, president de l’AMIC, Josep Ritort, secretari general de l’AMIC, Pau Brunet, vicepresident tercer de l’AMIC; i també s'ha comptat amb la presència de diversos membres del mitjà Montpeità, amfitrió de l’assemblea d’enguany, entre ells la seva directora Rosa Camprubí.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany, l’AMIC celebra els seus 27 anys i continua sent l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb més de cinc-cents cinquanta mitjans impresos, digitals i audiovisuals de proximitat, temàtics i generalistes, que han teixit una xarxa comunicativa en català que conjuntament arriba a una tirada en premsa d’1.300.000 exemplars i en digital supera els 14.000.000 navegadors únics mensuals.

L’assemblea anual és la data on es troben tots els associats de l’AMIC i comparteixen inquietuds i propostes per tal de generar sinergies i encarar el futur de la manera que més s’adeqüi a les necessitats del sector.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies