Notícies

El mitjà Esplugues.digital llença la seva aplicació per a telèfons mòbils
Dimecres, 7 de febrer 2024
esplugues.digital

El diari Esplugues.digital, mitjà associat a l’AMIC, fa un pas més cap a la innovació digital i estrena la seva nova aplicació mòbil desenvolupada per Nuvol.cat. L’app té com a objectiu ser un complement essencial per als residents d’Esplugues que volen conèixer de primera mà el que succeeix a la seva ciutat.

Característiques principals
L’aplicació mostra una interfície intuïtiva per a l’usuari i permet activar les notificacions per informar sobre les notícies d’última hora. La gran aposta és el sistema de debat i comentaris, a través del qual els usuaris poden compartir les seves opinions i participar en discussions sobre els temes que afecten la comunitat.

Com funciona l’aplicació?
L’app es pot descarregar a través de la botiga d’aplicacions del dispositiu mòbil. En cas que l’usuari vulgui compartir comentaris, haurà d’anar a l’apartat de “Perfil” del menú inferior i “Iniciar Sessió” amb el seu usuari.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies