Notícies

El digital Jornal.cat celebra el seu primer aniversari
Divendres, 2 de febrer 2024
La Sembra

El mitjà Jornal.cat, associat a l’AMIC, celebra el seu primer aniversari. Durant aquest any, el digital ha publicat més de 400 continguts amb formats diversos que han llegit més de 24.000 persones.

Per commemorar el primer aniversari del digital de l’economia social i solidària, la cooperativa La Sembra, el mitjà Jornal.cat i el pol cooperatiu La Politja han celebrat l’acte Comunicació amb valor. Construïm comunitats conscients i cohesionades amb més de 70 assistents a l’ETSAV de Sant Cugat del Vallès.

La jornada ha comptat amb ponències de professionals del sector cooperatiu com Núria Loras del Far Cooperatiu, Josep Comajoan de Dies d’Agost i el diari digital Setembre i Sílvia Llombart de La Sembra. Aina Serra, de Jornal.cat, juntament amb Jordi Panyella de Pol·len Edicions han presentat l’acte a través d’un format de ràdio en directe, incorporant la participació del públic.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies