Notícies

Fundació .cat i la Cambra de Comerç de Barcelona creen Digitalitzem-nos, un portal que ofereix serveis de digitalització en català
Dijous, 1 de febrer 2024
Genís Roca presentant Digitalitzem-nos. Autor: Fundació .cat

La Fundació .cat i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, presenten el portal Digitalitzem-nos, un cercador que aglutina més de 3.500 empreses i que té com a objectiu posar-les en contacte amb proveïdors digitals que ofereixen els seus serveis en català.

El portal ajuda a organitzar l’oferta de serveis de digitalització en català. La missió és doble, d’una banda, simplifica les tasques de cerca, descoberta i contacte d’empreses que presten serveis digitals en català per a qui els necessita i d’una altra, ofereix un espai perquè les empreses del sector puguin donar visibilitat als seus serveis i disposar d’un punt de trobada.

Un cercador per eines, categories i ubicació geogràfica
Digitalitzem-nos ofereix opcions de filtratge que permeten la cerca segons les seves necessitats específiques. Actualment, se segmenta per eines i categories, i permet buscar per territori de parla catalana per oferir la col·laboració amb empreses de proximitat.

Quan es realitza la cerca es desplega un ventall d’empreses que ofereixen els serveis en català. Hi apareixen les dades més rellevants i un formulari perquè l’interessat s’hi pugui posar en contacte. A més, el cercador també  permet buscar per territori per tal d’oferir la possibilitat de treballar amb empreses de proximitat.


Un punt de partida
El cercador mira cap al futur amb la intenció de créixer constantment, augmentant el nombre d’empreses i sectors que poden proporcionar una base més completa al panorama empresarial digital en català. Es vol aconseguir arribar a les 3.800 empreses, incorporant aquelles d’Andorra o Catalunya Nord, i fins i tot afegint nous sectors clau en el sector com el de les traduccions.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies