Notícies

Ja està obert el període de presentació de candidatures de la tercera edició dels Premis Sonor del pòdcast català
Dimecres, 31 de gener 2024
Premis Sonor

El passat dijous 25 de gener, l’editor de LA MIRA, mitjà associat a l’AMIC, Joan Camp, i el director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, van presentar l’acord per impulsar la tercera edició dels Premis Sonor, que guardona produccions de pòdcast en català, amb l’objectiu de fomentar el patrimoni sonor en llengua catalana i reconèixer la tasca dins aquest sector. El termini de presentació dels treballs es va obrir el 25 de gener i finalitzarà el 15 de març. Les bases es poden consultar a la pàgina web dels Premis Sonor.

En aquesta edició es guardonaran els millors pòdcasts difosos durant l’any 2023 dividits en sis categories: millor pòdcast de ficció, millor pòdcast de narrativa no-ficció, millor pòdcast d’entreteniment, millor pòdcast de conversa, millor pòdcast branded content i millor pòdcast d’innovació. A més, hi haurà quatre premis a proposta del jurat - millor realització i disseny sonor, millor guió, millor producció i millor podcaster - i un premi de votació popular, el premi del públic, per al qual es podrà votar del 18 al 31 de març de 2024.

Reconeixement als millors pòdcasts del 2023
En la presentació dels premis, Joan Camp, editor de LA MIRA, va destacar que la tercera edició del guardó demostra que és “un premi consolidat i que té recorregut”, i  permet que “la qualitat dels pòdcasts que es presenten cada vegada sigui més alta” perquè “són reconeguts” per part d’un jurat d’alt nivell i amb la col·laboració de la ràdio pública del país.

En aquest sentit, els guanyadors s’anunciaran durant la gala de lliurament de premis que tindrà lloc durant la primavera d’aquest 2024.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies