Notícies

El mitjà Pallars Digital finalitza l’any 2023 assolint unes dades històriques d’audiència pel diari
Dimarts, 30 de gener 2024

El mitjà Pallars Digital, associat a l’AMIC, creix en audiències i registra durant l’any 2023 una xifra única en la seva història. El passat mes de desembre, el diari va sumar 89.846 usuaris únics i va finalitzar l’any amb una mitjana mensual de gairebé 62.000 usuaris únics, el doble que l’any anterior. En aquest sentit, les xifres de desembre van tancar el segon millor registre mensual de la història del digital i van consolidar al mitjà com a referent informatiu de les comarques pallareses.

Un any històric
El mitjà va finalitzar l’any 2023 amb unes dades històriques, obtenint una mitjana mensual de 61.959 usuaris únics i 136.636 visites, xifres que doblen les de l’any anterior. Tanmateix, va aconseguir vuit de les 10 millors audiències mensuals de la seva història.

Aquestes dades han coincidit amb els deu anys del diari i el premi al Millor Mitjà Digital, als Premis de Comunicació Local 2023. Per acabar, el digital va tancar l’any superant els 150 subscriptors, un indicador indispensable per la sostenibilitat del diari.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies