Notícies

La revista de la Torre de Barcelona celebra el seu quinzè aniversari
Dimecres, 24 de gener 2024
la Torre de Barcelona

La revista de la Torre de Barcelona celebra els seus quinze anys d’èxits, apostant per un enfocament professional i continuar oferint contingut de qualitat. Al llarg dels anys, la revista de la Torre ha estat testimoni i narrador dels canvis i transformacions que ha patit Barcelona. Mitjançant els seus articles i fotografies ha capturat l’ànima vibrant i única de la capital catalana.

Des dels seus inicis i amb el pas del temps, la revista ha mantingut la missió de proporcionar als seus lectors una visió a la rica història i la diversitat cultural de Barcelona. Amb aquest aniversari, celebren el seu compromís amb l’excel·lència i la seva dedicació a mantenir viva la flama de la cultura local.

Amb la mirada posada al futur, la publicació vol mantenir-se com a  referent en la premsa local, sent testimoni vivent de la complexitat i bellesa de la ciutat de Barcelona. Seguint el seu compromís amb la veritat, l’objectivitat i la narració captivadora, la revista de la Torre de Barcelona es compromet a continuar inspirant i a connectar amb els seus lectors.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies