Notícies

El mitjà Equinox presenta el seu nou portal de notícies en català
Dimarts, 23 de gener 2024
Logotip Equinox en català

El mitjà digital Equinox, associat a l’AMIC, presenta el seu nou portal de notícies en català www.equinox.cat. El portal d’informació el qual s’encarrega de seguir l’actualitat política, cultural, econòmica, social i d’oci a Barcelona i de Catalunya ha estrenat el seu portal en català per acostar encara més el contingut a la seva audiència catalanoparlant.

El projecte, en aquest sentit, amplia el camp de possibilitats d’informació en llengua catalana i té l’objectiu d’unir a periodistes, fotògrafs i professionals del sector de la comunicació francesos i catalans, que s’expressin en aquesta llengua. Demostrant i reforçant així la pluralitat del teixit empresarial català, la seva modernitat i l’obertura cap a la Unió Europea.

Des de l’any 2011, el mitjà digital Equinox és l’únic mitjà de comunicació català en llengua francesa, el qual va néixer com una ràdio i a partir de l’any 2014 es va transformar en un portal d’informació creat com un espai obert a les cultures de la societat catalana.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies