Notícies

El mitjà Diari de l’Educació celebra el seu desè aniversari
Dimarts, 16 de gener 2024
Diari de l’Educació

El mitjà digital, El Diari de l’Educació, associat a l’AMIC, celebra el seu desè aniversari publicant un número especial de la seva revista en paper dedicada als valors que ha marcat al mitjà des dels seus inicis, entre els quals trobem la inclusió, democràcia, esperit crític, cultura de pau, drets del professorat, identitat, llengua, qualitat, solidaritat i lluita contra la segregació.

Sota el títol Un viatge compartit. 10 anys de periodisme al servei de la comunitat educativa i en les més de 100 pàgines la publicació recull diversos articles del sector educatiu, entrevistes i altres aspectes que formen part del debat cultura.

Editat per la Fundació Periodisme Plural, el diari va néixer el 15 de gener de 2014 amb la voluntat d’esdevenir un lloc de trobada de la comunitat educativa i amb el convenciment que els mitjans de comunicació tenen el deure d’aspirar a la veracitat i la responsabilitat de defensar l’interès públic.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies