Notícies

El mitjŕ VIA Empresa bat el rčcord histňric d’audičncia i assoleix 2,93 milions de lectors el 2023
Dilluns, 15 de gener 2024
Celebració dels 10 anys de VIA Empresa al DFactory | Marc Llibre

El mitjà digital VIA Empresa celebra els seus deu anys de trajectòria assolint una dada històrica 2,93 milions de lectors, un 77,2% més respecte a l'any 2022, i 1,28 milions de nous usuaris. En aquest sentit, l'edició en català acumula 2,43 milions de lectors. A més, el passat mes de desembre el digital va aconseguir la xifra de 322.961 usuaris únics, certificats per l'OJD.

Durant l'any 2023, entre les temàtiques més llegides del diari podem trobar articles d'actualitat sobre personatges i empreses catalanes, per exemple; i, d'altra banda, cal destacar que la secció d'opinió ha representat el 15% del trànsit del mitjà.

Una estratègia digital consolidada
Els lectors accedeixen majoritàriament al mitjà a través del portal, cercadors d'Internet, dels dos butlletins gratuïts diaris pels subscriptors i també gràcies a una estratègia digital consolidada, la qual ha permès posicionar al mitjà com a líder en català per segon any consecutiu a LinkedIn. Les seves xarxes socials conformen el 36% del trànsit habitual, gràcies a un pla que aposta per acostar l'economia i l'empresa local de manera propera, didàctica i interactiva.

Pel que fa a la territorialitat de l'audiència, hi accedeixen des de Catalunya (57%), Madrid (23%), el País Valencià (3,7%), Andalusia (3%) i des d'altres zones de la resta d'Espanya. També compten amb una comunitat important de catalans residents al Regne Unit, als Estats Units, Mèxic, França, Colòmbia i Andorra.

A més, amb motiu dels deu anys de la publicació, el mitjà planteja com a reptes de futur el llançament d'una nova pàgina web, un pòdcast i l'expansió pel territori català.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies