Notícies

El Diari La Veu estrena el seu pòdcast “La Nostra Veu”
Divendres, 12 de gener 2024
Diari La Veu del País Valencià

El digital Diari La Veu del País Valencià, associat a l’AMIC, presenta el seu pòdcast “La Nostra Veu”, un projecte transmèdia amb l’objectiu d’oferir una perspectiva única sobre temàtiques d’actualitat. La proposta està presentada pel periodista Josan Piqueras i s’ha estrenat en directe aquest dijous 11 de gener a les 19.00 h a Ràdio Klara València.

En aquest primer programa hi han participat, Joan Canela, redactor del Diari La Veu del País Valencià, Moisés Pérez, periodista d’El Temps i Tatiana Prades, vicepresidenta del Col·lectiu Ovidi Montllor. A part, la primera convidada ha sigut la cantant Esther, una artista de Vinaròs a la qual molts crítics posicionen a la punta de llança del circuit musical valencià.

En aquest sentit, l’estructura del programa pilot ha quedat ben definida per diverses seccions, com per exemple, el resum setmanal, debats, entrevistes i preguntes a l’audiència, entre d’altres. Aquest nou projecte compta amb una destacada presència del diari com a impulsor, en el qual es reunirà a convidats destacats del panorama periodístic, cultural i social del territori.

Podeu escoltar aquí el primer programa.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies