Notícies

El nostre ciutat compleix 10 anys
Divendres, 15 de setembre 2023

El nostre ciutat compleix 10 anys d’història. “Els que es van embarcar en el projecte amb el Nostre, sabien que encetaven una verdadera aventura en què trobarien tota classe de contratemps i dificultats. Una aventura amb un fons romàntic, un noble objectiu: que Alcoi no es quedara sense la seua premsa, que no es perdera una tradició de 184 anys. Traure un periòdic al carrer fa deu anys i ara, era una temeritat quan la bèstia d’Internet devora el paper sense pietat. Els lectors de premsa tradicional s’han convertit en un col·lectiu digne d’elogi i admiració. Alguns ja comparen els mitjans que editen en paper amb la resistència o l’aldea gal·la”, comenta Carles Figuerola, expert en comunicació, a l’article d’opinió del mitjà.

Per commemorar l’aniversari, el mitjà va celebrar un acte ahir 14 de setembre al saló Rotonda del Círculo Industrial i al posterior vi d’honor als jardins.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies