Notícies

Viure als Pirineus compleix 20 anys d’història
Dimarts, 5 de setembre 2023

El mitjà associat a l’AMIC, Viure als Pirineus, compleix 20 anys fent d’altaveu del Pirineu. Per commemorar-ho, ha creat un especial 20 anys on diverses personalitats rellevants han volgut adreçar unes paraules. Entre ells destaca Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya: “No tinc cap dubte que si avui l’Alt Pirineu i l’Aran és un territori viu, cohesionat i orgullós de ser com és, és gràcies a la complicitat de mitjans de comunicació de proximitat com el VIURE ALS PIRINEUS i el paper que jugar a l’hora de crear referents del territori i enfortir la vida social i comunitària”, ha afirmat.

La versió digital
El mitjà s’ha anat actualitzant al llarg del temps l’octubre del 2007 van crear la versió digital viurealspirineus.cat. El portal també el va impulsar Edicions Salòria, ubicada a la Seu d’Urgell, i impulsora de la revista mensual gratuïta VIURE ALS PIRINEUS.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies