Notícies

Edicions Diari La Veu Coop.V i el Grup Món acorden una aliança mediàtica
Divendres, 1 de setembre 2023

El Grup Món, empresa editora del diari El Món, i la Cooperativa de Treball Associat Edicions Diari La Veu Coop.V, editora del Diari La Veu del País Valencià, les dues associades a l’AMIC, han arribat a un acord d’aliança mediàtica en clau de país que començarà a funcionar aquest mateix mes de setembre. L’acord, que respectarà la personalitat i la propietat d’ambdós mitjans, implicarà la publicació de les notícies del Diari La Veu al gestor web del Grup Món, tot i que cada diari continuarà present en els dominis respectius actuals.

D’aquesta manera, el Diari La Veu del País Valencià amb l’aliança amb el Grup Món, mantindrà la línia editorial en clau valenciana amb el repte de sostindre la seva viabilitat econòmica a través, fonamentalment, de les aportacions dels agermanats a la Fundació La Veu del País Valencià, tal com s’ha fet enguany amb el desè aniversari del diari.

Així, el diari El Món oferirà cada dia als seus lectors, als seus seguidors per xarxes i als seus anunciants informació i opinió elaborada des del País Valencià per l’equip de redactors, columnistes i col·laboradors del Diari La Veu del País Valencià i de La Veu dels Llibres.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies