Notícies

Equinox celebra el seu dotzè aniversari
Dimecres, 17 de maig 2023

El mitjà de comunicació, associat a l'AMIC, Equinox va complir 12 anys i per commemorar-ho va organitzar un acte el passat dimecres 10 de maig al hotel Palace de Barcelona. Durant els discursos d'obertura de la vetllada, el president Artur Mas va recordar les difícils condicions econòmiques de 2011, i va afegir que Equinox "va néixer en aquestes circumstàncies i 12 anys després, no és només un mitjà de comunicació francès, sinó un mitjà que pertany al panorama mediàtic català". Per al dirigent polític, "amb la seva presència Equinox demostra que la convivència funciona"

L'exministre de Sanidad Salvador Illa va felicitar Equinox per la seva labor de difusió de la cultura francesa a Catalunya, però també de la cultura catalana i espanyola a França. També va ressaltar la importància, en un món complex, de comptar amb "informació seriosa i contrastada" com la que brinda Equinox.

"Tota la societat catalana està molt captivada pel punt de vista de les persones franceses i francòfones que viuen a Barcelona i que tindran dret a votar el 28 de maig per a elegir al futur alcalde de la ciutat", ha indicat el secretari general de mitjans de comunicació de la Generalitat Oriol Duran.

Un mitjà de comunicació plural
Fundat en 2011, Equinox cobreix diàriament l'actualitat catalana i espanyola, i també la cultura i l'oci a Barcelona, i es va consolidar com el mitjà local de referència en francès.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions