Notícies

VIA Empresa celebra 10 anys de vida
Dijous, 11 de maig 2023

El mitjà d’economia i empresa, VIA Empresa, compleix 10 anys des que va començar la seva trajectòria amb Ramon Grau, editor de TOTmedia, i Carles Flor, director de negoci, al capdavant. Per commemorar-ho, avui 11 de maig, es celebra un acte “l’Inici del futur en què tot serrà possible”, amb una conversa amb Oriol Amat (catedràtic de la UPF), Josep M. Ganyet (CEO de Mortensen), Rat Gasol (sòcia, COO, CCO i CMO d'Ona Labs) i Marc Argemí (soci-director de Sibilare). La celebració tindrà lloc avui 11 de maig a DFactory Barcelona (Carrer 27, 10-16, Sector BZ) a les 18:30 hores.

Una ocasió idònia per parlar sobre el passat, el present i el futur. Es tractaran temes com la consolidació de la intel·ligència artificial, el ChatGPT i les diferents tecnologies contemporànies que ara convergeixen i irrompen en el dia a dia de la nostra societat i l’economia.

La trajectòria de Via Empresa
Ramon Grau, empresari i editor amb TOTmedia Grup de Comunicació de VIA Empresa, i el director de negoci del diari digital, Carles Flo, van impulsar VIA Empresa des de la revista B30, fent créixer el projecte nascut l’any 2008 i transformant-lo l’any 2013 en l’actual diari d’economia i empresa.

Després de moltes presentacions a empresaris i patronals del territori, la nota de premsa que es va elaborar per al llançament de VIA Empresa cristal·litza la seva filosofia: La màxima premissa de VIA Empresa és oferir una “mirada positiva” sobre el teixit empresarial del territori i informació funcional per als actors econòmics del país, presentant models d’èxit i de gestió que serveixin d’exemple i inspiració, però sense defugir l’actualitat diària.

L’any 2020, la publicació va rebre el Premi Llengua Nacional que concedeix l’Associació Llengua Nacional per la secció “El català a l’empresa” que fa en col·laboració amb el Termcat i Política Lingüística. El desembre d’aquest mateix any, la patronal Pimec va guardonar VIA Empresa amb el “Reconeixement empresarial a la llengua com a eina de cohesió social i laboral”.

L’any 2022, el mitjà es va estendre més enllà de l’arca mediterrània i es va crear Enpresa Bidea, el VIA d’Empresa d’Euskal Herria que ja fa un any que funciona”, diu Busquets. En el mateix sentit, Grau aclareix que “el model VIA Empresa funciona quan hi ha una comunitat i una identitat, per això al País Basc funciona”. En aquesta direcció, Busquets anticipa que “hi ha altres propostes a sobre de la taula per expandir el model a altres territoris de l’Estat”.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions